Altijd kilometervrij huren
Huren zonder creditcard
Scherpe huurtarieven

Ervaar de luxe van een auto in de eAixam

Bij een brommobiel denk je wellicht niet direct aan een hip voertuig. Maar ken je de eAixam al? De Aixam biedt je de luxe en comfort van een echte auto. Door zijn sportieve uiterlijk rijdt zowel jong en oud graag zonder autorijbewijs in deze auto. Daarnaast spaar je het milieu met de 100% elektrische eAixam. Voor het opladen heb je geen aparte laadpaal nodig. Je laad hem gewoon op via een normaal geaard stopcontact. Dus waar je ook bent, overal waar er een geaard stopcontact is, kun je jouw eAixam opladen. Wel zo handig.  

Huur de eAixam nu bij Stern

Wil je ontdekken of een brommobiel iets voor jou is? Bij Stern kun je de eAixam nu huren tegen een aantrekkelijk tarief. Wij hebben twee modellen in onze verhuurvloot. Ga jij voor de zilverkleurige Aixam Coupe Premium of voor de rijk uitgeruste blauwe Aixam Coupe GTI? Geef aan wanneer en voor hoeveel dagen je de eAixam wilt huren en wij laten je snel weten of deze beschikbaar is.  

Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen over een eAixam huren

Heb je een autorijbewijs nodig om een in een Aixam brommobiel te mogen rijden?

Nee dat hoeft niet. Om een brommobiel zoals de Aixam te mogen huren bij Stern moet  je minimaal 21 jaar oud zijn en in het bezit zijn van een (bromfiets)rijbewijs.

Wanneer is het huren van een Aixam brommobiel interessant?

Het huren van een Aixam brommobiel is vooral interessant wanneer je wilt ontdekken of een brommobiel iets voor jou is. Huur hem voor één dag of paar dagen en ontdek de mogelijkheden zonder direct aan een brommobiel vast te zitten. 

Wat kost het huren van een Aixam brommobiel?

De kosten voor het huren van een Aixam brommobiel hangt af van de duur van de verhuur en voor welke uitvoering je gaat. In onze verhuurvloot hebben wij twee uitvoeringen: de Aixam Coupe Premium en de Aixam Coupe GTI. Wil je de kosten exact weten? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.