Aanbod elektrisch vervoer bij Stern verhuur


Nederland is een van de koplopers ter wereld met elektrisch rijden. Wij verhuren daarom nu ook elektrische auto’s en e-scooters. Ga jij voor een van de beste en meest populaire elektrische auto’s die er zijn; de Nissan Leaf of Renault Zoe? Of zoek je iets kleiners zoals een Elektrische scooter?  

Stern verhuur heeft het allemaal. Standaard met de meest uitgebreide service. Onze verhuurafdeling helpt je graag verder. Wij adviseren je over welk vervoer het meest geschikt is voor jouw situatie. Vragen over het opladen van een elektrische auto krijgen wij vaker dus stel ze gerust! Hetzelfde geldt voor het aanvragen van een extra bestuurder of een uitbreiding op je verzekering.

Reserveer online je elektrische auto

Elektrisch rijden is niet alleen milieuvriendelijk, het zorgt ook voor een stille rit. Reserveer jouw elektrische auto of scooter direct online of bel ons voor meer informatie 088 292 60 00.   

Huur een elektrische auto

Veelgestelde vragen over elektrische auto huren

Betaal ik bij het huren van een elektrische auto voor mijn gereden kilometers?

Kilometervrij huren behoort tot de standaard huurprijs.

Kan ik ook een elektrische auto huren met een trekhaak of winterbanden?

Opties en accessoires kunnen met de auto geleverd worden. Denk aan winterbanden, TomTom- navigatie of een trekhaak. Je kunt dit meteen bij de huuraanvraag vermelden.