Elektrische scooter huren bij Stern

Stern biedt elektrische scooters aan voor de verhuur. Een echte blikvanger in het verkeer door zijn elegant vormen. Deze elektrische scooter heeft veel beenruimte en een grote buddyseat, waardoor er voldoende ruimte is voor twee personen. Door de 2000 Watt-motor leg je op sportieve manier grote(re) afstanden af.  

Neem contact op met onze servicedesk voor meer informatie. Of reserveer gemakkelijk online een elektrische scooter bij één van onderstaande Stern verhuur vestigingen. Klik op de link en reserveer direct.

Veelgestelde vragen over elektrische scooter huren

Kan ik bij jullie in heel Nederland terecht voor het huren van een (elektrische) scooter?

Elektrische scooters verhuren wij alleen via onze vestigingen in: Amsterdam Zuidoost, Amsterdam West, Amersfoort, Arnhem, Den Haag, Den Helder, Den Bosch, Dordrecht, Eindhoven, Groningen, Rotterdam Zuid, Utrecht en Zaandam.

Welk merk scooters hebben jullie beschikbaar?

De elektrische scooter die wij bieden is de Novantic C2000. Deze elektrische scooter heeft extra veel beenruimte en een grote buddyseat die voldoende ruimte biedt aan twee personen. De 2000 Watt- motor maakt het mogelijk om een zeer sportieve manier grote(re) afstanden af te leggen.