Een elektrische scooter huren bij Stern

Bij Stern huur je een gloednieuwe e-scooter: een echte blikvanger in het verkeer door zijn elegant vormen. Deze elektrische scooter heeft veel beenruimte en een grote buddyseat, waardoor er voldoende ruimte is voor twee personen. Door de 2000 Watt-motor leg je op sportieve manier grote(re) afstanden af en rijd je volledig emissie-vrij. De ultieme manier dus voor een tochtje langs de kust, door de natuur of langs verschillende dorpen in Nederland!

Neem contact op met onze servicedesk voor meer informatie of reserveer gemakkelijk online een elektrische scooter bij één van onderstaande Stern verhuur vestigingen. Klik op de link en reserveer direct.

Veelgestelde vragen over elektrische scooter huren

Kan ik bij jullie in heel Nederland terecht voor het huren van een (elektrische) scooter?

Elektrische scooters verhuren wij alleen via onze vestigingen in: Amsterdam Zuidoost, Amsterdam West, Amersfoort, Arnhem, Den Haag, Den Helder, Den Bosch, Dordrecht, Eindhoven, Groningen, Rotterdam Zuid, Utrecht en Zaandam.

Welk merk scooters hebben jullie beschikbaar?

De verschillende type scooters zijn voorzien van een koffer, extra slot en zijn afhankelijk van het type, geschikt voor 1 of 2 personen. De E-scooter is de ultieme manier om de omgeving te verkennen op een hippe, snelle en bovendien milieuvriendelijke manier. Heb je interesse neem contact op met de vestiging van jouw keuze en vraag naar de beschikbaarheid.