Ruimte tot wel 7 personen

Een MPV of stationwagen biedt ruimte tot wel zeven personen, inclusief bagage.  In veel gevallen bieden onze grotere huurauto’s ook extra stevigheid en comfort voor de inzittenden. Een MPV is een uitstekende auto om te huren voor lange tochten of de vakantie. 

Stationwagen en MPV-modellen

Wij verhuren ruime modellen, zoals de Ford Focus Stationwagen. Ook hogere modellen zoals de Renault Grand Scenic kun je bij ons huren. In ons wagenpark hebben wij veel auto's, zodat je altijd een MPV of stationwagen huurt die bij je past. 

Bij Stern huur je altijd kilometervrij! 

Huur je een auto van Stern dan heb je veel aanvullende mogelijkheden. Wil je extra accessoires of opties, zoals een TomTom of een trekhaak, huren? Geef dit aan bij je reservering. Ook is het mogelijk om extra bestuurders te registreren. Wel zo prettig voor lange ritten. Het verlagen van het eigen risico is ook een optie. En het mooie is: een MPV of stationwagen huren bij Stern is altijd kilometervrij. 

Heb je interesse of wil je gelijk een MPV of stationwagen huren? Neem contact op met onze afdeling verhuur.  Zij beantwoorden al jouw vragen over het huren van een stationwagen of MPV. Ook kunnen zij meteen jouw reservering plaatsen en je aanvullende wensen met je  bespreken. 

Stationwagon of MPV huren

Veelgestelde vragen over stationwagen of MPV verhuur

Kan ik een station/ MPV huren voor de vakantie?

Bij Stern kun je voor korte maar ook lange periodes een vakantieauto huren. Wij hebben van hele kleine tot hele grote huurauto’s beschikbaar. Wil je met een grote groep mensen op vakantie? Ook dan kun je bij Stern terecht. Hiervoor hebben wij personenbussen in ons wagenpark die tot 9 personen en hun bagage kunnen vervoeren. 

Betaal ik bij het huren van een stationwagen/mpv voor mijn gereden kilometers?

Kilometervrij huren behoort tot de standaard huurprijs.

Kan ik ook een station / MPV huren met een trekhaak of winterbanden?

Opties en accessoires kunnen met de auto geleverd worden. Denk aan winterbanden, TomTom- navigatie of een trekhaak. Je kunt dit meteen bij de huuraanvraag vermelden