Altijd kilometervrij huren
Huren zonder creditcard
Scherpe huurtarieven

Auto huren in Amsterdam Zuidoost

Autoverhuur in Amsterdam Zuidoost en omstreken

Een auto huren in de regio Amsterdam Zuidoost kan gemakkelijk en voordelig bij Stern. Je kunt terecht bij onze vestiging in Amsterdam Zuidoost aan de Burgemeester Stramanweg. Wij hebben een ruim aanbod personenauto’s en bestelwagens en je profiteert naast de ruime keuze ook van scherpe all-in prijzen en standaard kilometervrij.

Openingstijden
Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:00 - 17:30 uur.

Bij ons krijg je een goede prijs voor kort huren en lang huren. Ook een auto huren zonder creditcard is mogelijk. En dankzij ons uitgebreide wagenpark kun je altijd een auto huren op maat, met de opties en accessoires die jij wilt.

Vervoer huren in Amsterdam Zuidoost

Auto huren in Amsterdam Zuidoost? Bij onze Stern vestiging aan de Burgemeester Stramanweg ben je aan het juiste adres. Voor elke gelegenheid hebben wij een passende auto voor je klaar staan: Van personenauto’s voor een dagje weg of een vakantie tot bestelbussen voor een verhuizing. Ook beschikken wij over een koelbus waarvan de laadruimte gekoeld wordt. Wij willen zorgen dat je zo zorgeloos mogelijk op pad gaat. Breid daarom je reservering uit met een van onze extra opties, zoals een huurauto met trekhaak of een navigatiesysteem.

Goedkoop een auto huren in Amsterdam Zuidoost

Naast de ruime keuze profiteer je bij Stern van scherpe all-in prijzen. Ons huurtarief is standaard kilometervrij. Je betaalt eenvoudig met creditcard of pinpas. Dus wil je een auto huren in Amsterdam Zuidoost? Reserveer dan snel jouw auto bij onze vestiging aan de Burgemeester Stramanweg. In Amsterdam Zuidoost is onze verhuur vestiging te vinden op de Burgemeester Stramanweg. De vestiging is goed bereikbaar, dus je huurt ook eenvoudig een auto vanuit de regio Ouder-Amstel, Duivendrecht of Diemen. Een reservering bij Stern is zo geregeld! 

Veelgestelde vragen over auto huren in Amsterdam Zuidoost

Kan ik bij jullie in Amsterdam Zuidoost goedkoop een auto huren?

Dat kan zeker. Wij hanteren aantrekkelijke tarieven. Deze kun je snel en eenvoudig ontdekken wanneer je online een reservering plaatst.  

Kan ik bij jullie in Amsterdam Zuidoost een auto huren zonder creditcard?

Het huren van een auto zonder creditcard kan even snel en gemakkelijk met een pinpas. De pinpas moet op naam van de huurder staan maar voor een meerprijs kunnen er ook andere bestuurders geregistreerd worden.