Altijd kilometervrij huren
Huren zonder creditcard
Scherpe huurtarieven

Zoek en reserveer je huurauto

Autoverhuur in Purmerend en omstreken

Een auto huren in de regio Purmerend kan gemakkelijk en voordelig bij Stern. Je kunt terecht bij onze vestiging in Purmerend aan de Ampèrestraat. Wij hebben een ruim aanbod personenauto’s en bestelwagens en je profiteert naast de ruime keuze ook van scherpe all-in prijzen en standaard kilometervrij.

Openingstijden
Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:00 - 10:00 uur*.

Bij ons krijg je een goede prijs voor kort huren en lang huren. Ook een auto huren zonder creditcard is mogelijk. En dankzij ons uitgebreide wagenpark kun je altijd een auto huren op maat, met de opties en accessoires die jij wilt.

Vervoer huren in Purmerend

Auto huren in de regio Purmerend? Bij onze Stern vestiging aan de Ampèrestraat ben je aan het juiste adres. Voor elke gelegenheid hebben wij een passende auto voor je klaar staan: Van personenauto’s voor een dagje weg of een vakantie tot bestelbussen voor een verhuizing. Ook beschikken wij over een koelwagen waarvan de laadruimte gekoeld wordt. Wij willen zorgen dat je zo zorgeloos mogelijk op pad gaat. Breid daarom je reservering uit met een van onze extra opties, zoals een huurauto met trekhaak of een navigatiesysteem.

Goedkoop een auto huren in Purmerend

Naast de ruime keuze profiteer je bij Stern van scherpe all-in prijzen. Ons huurtarief is standaard kilometervrij. Je betaalt eenvoudig met creditcard of pinpas. Dus wil je een auto huren in Purmerend? Reserveer dan snel jouw auto bij onze vestiging aan de Amperestraat. Deze locatie ligt centraal en is dan ook goed bereikbaar vanuit de stad. Ook vanuit omliggende plaatsen zoals Beemster, Zeevang, Wormerland, Edam, Volendam, Landsmeer en Waterland ben je zo bij onze vestiging. Een reservering bij Stern is zo geregeld! 

Veelgestelde vragen over auto huren in Purmerend

Kan ik bij jullie in Purmerend ook een auto huren in het weekend?

Onze verhuur vestiging in Purmerend is in het weekend niet open, maar uiteraard kun je hier wel een dag of meerdere dagen van tevoren een auto huren voor het weekend. 

Kan ik bij jullie in Purmerend goedkoop een auto huren?

Dat kan zeker. Wij hanteren aantrekkelijke tarieven. Deze kun je snel en eenvoudig ontdekken wanneer je online een reservering plaatst. 

Kan ik bij jullie in Purmerend een auto huren voor een dag?

Dat kan zeker. Wij verhuren auto’s voor een dag, maar ook voor 24 maanden. Hoe langer je huurt, hoe goedkoper je stuurt.