Altijd kilometervrij huren
Huren zonder creditcard
Scherpe huurtarieven

Zoek en reserveer je huurauto

Stern Autoverhuur in Utrecht is verhuisd!

Stern Autoverhuur Utrecht is sinds 7 februari 2022 verhuisd naar Nieuwegein. Natuurlijk blijven wij u hier van dienst met de vertrouwde kwaliteit en service. Onze medewerkers heten u van harte welkom op de nieuwe locatie bij de eerst volgende autohuur. 

Openingstijden
Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:00 - 17:30 uur.

Dankzij ons uitgebreide wagenpark kun je altijd een auto huren op maat, met de opties en accessoires die jij wilt. Ook een auto huren zonder creditcard is mogelijk bij Stern Autoverhuur in Nieuwegein.

Scherpe huuracties van Stern

Vervoer huren in Utrecht

Auto huren in de regio Utrecht? Bij onze Stern vestiging aan de Ringwade ben je aan het juiste adres. Voor elke gelegenheid hebben wij een passende auto voor je klaar staan: Van personenauto’s voor een dagje weg of een vakantie tot bestelbussen voor een verhuizing. Ook beschikken wij over een koelwagen waarvan de laadruimte gekoeld wordt. Wij willen zorgen dat je zo zorgeloos mogelijk op pad gaat. Breid daarom je reservering uit met een van onze extra opties, zoals een huurauto met trekhaak of een navigatiesysteem.

Goedkoop een auto huren in Utrecht

Naast de ruime keuze profiteer je bij Stern van scherpe all-in prijzen. Ons huurtarief is standaard kilometervrij. Je betaalt eenvoudig met creditcard of pinpas. Dus wil je een auto huren in Utrecht? Reserveer dan snel jouw auto bij onze vestiging aan de Ringwade. In Utrecht is onze verhuur vestiging te vinden op de Ringwade. De vestiging is goed bereikbaar, dus je huurt ook eenvoudig een auto vanuit de regio Nieuwegein of de Bilt. Een reservering bij Stern is zo geregeld! 

Veelgestelde vragen over auto huren in Utrecht

Betaal ik bij het huren van een huurauto voor mijn gereden kilometers?

Kilometervrij huren behoort tot de standaard huurprijs. 

Kan ik bij jullie in Utrecht goedkoop een auto huren?

Dat kan zeker. Wij hanteren aantrekkelijke tarieven. Deze kun je snel en eenvoudig ontdekken wanneer je online een reservering plaatst.  

Kan ik bij jullie in Utrecht een auto huren zonder borg?

Dat kan helaas niet. Wij rekenen altijd borg. Deze  is opgebouwd uit de verwachte huursom, het eigen risico + € 80,- voor de brandstof. Deze borg laat je achter bij aanvang van de huurperiode op de Stern vestiging. De borg en huur betaal je met een creditcard (wij accepteren MasterCard, Visa en American Express) of pinpas.