Kopen vanaf

€ 56.630

Business lease

€ 915

Bijtellingspercentage

22%

Ontdek de nieuwe Jaguar E-PACE

Maak kennis met de E-PACE, de eerste compacte SUV van Jaguar. Zijn fraai gevormde motorkap en krachtig gelijnde achterflanken maakt hem enorm wendbaar. Deze unieke combinatie van design en wendbaarheid maakt de E-PACE de meest dynamische auto in zijn klasse. Door zijn praktische inrichting liggen alle bedieningselementen binnen handbereik. Zo beleef je nog meer plezier aan elke rit.

Jaguar E-PACE uitvoeringen

Downloads van de E-PACE

Benieuwd wat de E-PACE je allemaal te bieden heeft? Download dan de online brochure en prijslijst. Zo ben je direct op de hoogte van alle informatie over de uitvoeringen en opties vanaf je bank.

Jaguar's eerste compacte SUV

Jouw beleving in de E-PACE wordt nog beter door de toevoeging van Touch Pro. Hiermee geniet je van korte reactietijden en maak je gebruik van spraakbediening. Ook kies je tot vier persoonlijke startschermen en is het interactieve zijpaneel naar jouw wensen in te vullen. Zo gebruik je het hoofdgedeelte bijvoorbeeld voor navigatie en bedien je met het zijpaneel je smartphone. Wil je zelf ervaren hoe dit jouw beleving verbeterd? Maak dan online een afspraak voor een proefrit.

Geavanceerde technologieën

De Jaguar E-PACE is voorzien van geavanceerde technologieën. Deze zorgen ervoor dat jij en je passagiers optimaal van de reis genieten. Voeg bijvoorbeeld de optie Smart Settings toe. Hiermee hoef je nooit meer je stoel of buitenspiegels te verzetten. Door je sleutel en telefoon herkent het systeem meteen dat jij het bent en activeert de gewenste posities. Ook je favoriete media wordt opgezet.

Niet alleen het interieur wordt automatisch aan jouw wensen aangepast. Door de Configurable Dynamics stel je eenvoudig de gaspedaalrespons, de transmissie schakelpunten en besturing in.

Stern is jouw Jaguar dealer

Wij voorzien je graag van informatie over het merk Jaguar en over alles wat verder met de aankoop, financiering of leasing van jouw nieuwe auto te maken heeft.

Neem contact op met Stern

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Om je aanvraag in behandeling te nemen en af te handelen verwerkt Stern de door jou ingevulde gegevens. Voor meer informatie over de verwerking van je persoonsgegevens, en je rechten daarbij, kun je ons privacybeleid bekijken.

 

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Jaguar E-PACE

Wat kost de Jaguar E-PACE?

De Jaguar E-PACE is nieuw te bestellen vanaf € 56.080. We hebben vaak  rijk uitgeruste voorraadmodellen beschikbaar die we met extra voordeel kunnen aanbieden. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Bekijk de voorraad hier.

In welke uitvoeringen is de Jaguar E-PACE verkrijgbaar?

De Jaguar E-PACE is op dit moment verkrijgbaar in vier verschillende uitvoeringen. Namelijk de E-PACE, S, SE en HSE. Later dit jaar volgt een facelift van de E-PACE.

Is de E-PACE leverbaar met vierwielaandrijving?

Ja, de E-PACE is leverbaar met vierwielaandrijving.