Kopen vanaf

€ 62.510

Business lease

€ 990

Bijtellingspercentage

22%

Ontdek de nieuwe Jaguar F-PACE

Jaguar introduceert zijn F-PACE, volledig voorzien van het pure Jaguar DNA. Een optimale combinatie van prestaties, luxe, ruimte en bruikbaarheid. Ook op de weg maakt de F-PACE zijn verwachtingen zeker waar. Niet zo vreemd, gezien hij is geïnspireerd door het C-X17 concept. Ben je klaar voor nog meer avontuur? Kies dan voor een van de special editions. Zo verwijst de Chequered Flag naar de rijke autosporthistorie van Jaguar. De 300 SPORT benadrukt de sportieve capaciteiten. Voor welke uitvoering ga jij?

Jaguar F-PACE uitvoeringen

Downloads van de F-PACE

Wil je echt alle details van de F-PACE ontdekken? Download dan nu de online brochure en prijslijst. Hierin vind je alle informatie over de uitvoeringen, opties en actuele prijzen.

Ervaar de F-PACE bij Stern

Er is altijd een F-PACE die helemaal past bij jouw levensstijl. Kies jij voor de Rear Wheel Drive of heb je toch liever de All Wheel Drive? Wat je keuze ook is, met beide beleef je een opwindende rit. Wil je het zelf proberen? Maak dan een afspraak voor een proefrit bij een van onze Stern vestigingen. Liever eerst online oriënteren? Kijk dan naar onze voorraad.

Sportief en stijlvol

De Jaguar F-PACE heeft een uniek modern design. Perfect afgewerkt in hoogwaardige materialen en met de hand geselecteerd leder. Door de uitgebreide keuzemogelijkheden pas je de F-PACE volledig aan aan jouw wensen en levensstijl. Versterk bijvoorbeeld het gevoel van ruimte door te kiezen voor het glazen panoramadak. Ook kies je je eigen motor. Elk voorzien van geavanceerde technologie. De aluminium constructie zorgt voor lage verbruikswaarden en hoge prestaties.

Stern is jouw Jaguar dealer

Met in totaal elf vestigingen in er altijd een Stern dealer dichtbij. Je mag van ons het allerbeste verwachten door onze jarenlange ervaring met Jaguar en mobiliteit. Van wagenparkbeheer en financiering tot onderhoud en schadeherstel: je kunt altijd bij ons terecht.

Neem contact op met Stern

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Om je aanvraag in behandeling te nemen en af te handelen verwerkt Stern de door jou ingevulde gegevens. Voor meer informatie over de verwerking van je persoonsgegevens, en je rechten daarbij, kun je ons privacybeleid bekijken.

 

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Jaguar F-PACE

Wat is de prijs van de Jaguar F-PACE? 

De Jaguar F-PACE is leverbaar vanaf €65.050 

Is de Jaguar F-PACE volledig elektrisch? 

Nee, maar de Jaguar I-PACE is wel volledig elektrisch.