Kopen vanaf

€ 63.345

Business lease

€ 945

Bijtellingspercentage

22%

Ontdek de Jaguar XF

Een uitstekende combinatie van stijl en kwaliteit. Twee eigenschappen die de Jaguar XF omschrijven. Stap achter het stuur en belandt in een modern, eigentijds interieur. Deze biedt je volop comfort en keuzemogelijkheden. Of jij nou kiest voor aluminium, houtfineer of carbon fibre, jouw XF zal altijd perfect aanvoelen. 

Benieuwd naar de inruilwaarde van je auto?
NL KLIK HIER
Binnen 2 minuten in je mailbox
Een goede en snelle indicatie

Jaguar XF Sedan uitvoeringen

Jaguar XF Sportbrake uitvoeringen

Downloads over de XF

Wil jij meer weten over de Jaguar XF en zijn opties? Download dan nu de online brochure en prijslijst. HIerin vind je alle informatie die jij nodig hebt.

Ervaar de XF bij Stern

De XF sedan is de perfecte balans tussen efficiëntie, prestaties en comfort. Dit komt door zijn lichtgewicht aluminum constructie en de nieuwe generatie motoren. Ook biedt de bagageruimte met een inhoud van 540 liter alle ruimte. Heb je een keer meer ruimte nodig, klap dan de achterbank neer. Zo vergroot je de bagageruimte tot maar liefst 885 liter. Wil je zelf zien hoeveel ruimte de XF biedt? Of zijn rijprestaties ervaren? Maak dan nu een afspraak voor een proefrit.

Praktisch en veilig

De Jaguar XF maakt jouw leven gemakkelijker dankzij zijn geavanceerde technologieën. Denk bijvoorbeeld aan het automatisch openen van de bagageruimte als je je handen vol hebt. Je opent deze eenvoudig door een simpele voetbeweging onder de achterbumper. Ook is de XF beschikbaar met technieken als de adaptive LED-koplampen, Traffic Sign Recognition en Adaptive Cruise Control. Hierdoor wordt elke rit nog veiliger.

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Jaguar XF

Wat is de prijs van de Jaguar XF?

De Jaguar XF Pure is leverbaar vanaf €59.100. 

Is de Jaguar XF ook leverbaar als station/ sportbrake?

Ja, de sportieve Jaguar XF is leverbaar als ruime station/sportbrake.