De beste Jaguar acties vind je bij Stern

Bij Stern profiteer je van hoge korting op rijk uitgeruste voorraadmodellen van Jaguar en maak je je droom werkelijkheid met één van onze lopende acties.
Vind een Jaguar die bij je past en kies ervoor om je huidige auto voordelig bij ons in te ruilen. Bereken eenvoudig een indicatieve waarde met behulp van onze online taxatietool.

Bekijk hieronder de lopende Jaguar acties en vraag direct een proefrit of offerte aan!

Uniek: de Jaguar F-PACE P400E Limited Edition

Jaguar introduceert de F-PACE P400E Limited Edition. Deze geëlektrificeerde F-PACE PHEV-uitvoering (Plug-in Hybrid Electric Vehicle) heeft naast een elektromotor een geavanceerde Ingenium benzinemotor. Hierdoor combineer je krachtige prestaties met een fluisterstille motor, een unieke rijbeleving én zeer lage verbruiks- en emissiewaarden.

Deze speciale tijdelijke uitvoeringen zijn gebaseerd op de S en R-Dynamic SE met een rijke uitrusting. Aanvullend hebben hebben de Limited Edition uitvoeringen de volgende speciale opties:

F-PACE P400e LIMITED EDITION S

• Glazen panoramadak met elektrisch bediend schuif-/kanteldeel vóór
• 12-voudig elektrisch verstelbare en verwarmbare voorstoelen
• Cold Climate Pack (verwarmbare stuurwielrand, hogedruk koplampsproeiers, verwarmbare voorruit)

F-PACE P400e LIMITED EDITION R-DYNAMIC SE

• Glazen panoramadak met elektrisch bediend schuif-/kanteldeel vóór
• 16-voudig elektrisch verstelbare en verwarmbare voorstoelen met memoryfunctie
• Cold Climate Pack (verwarmbare stuurwielrand, hogedruk koplampsproeiers, verwarmbare voorruit)
• Driver Assist Pack (Adaptive Cruise Control, Rear Collision Monitor)

Tijdelijk groot voordeel

De F-PACE P400E Limited Edition is leverbaar vanaf € 79.990: een aantrekkelijk prijsvoordeel van maar liefst € 4.236 ten opzichte van modellen met individueel geselecteerde opties! 

Extra voorraadvoordeel

In onze Jaguar-showroom staat een uitgebreid aanbod van nieuwe modellen klaar. Wij vertellen je graag meer over de I-PACE, E-PACE, F-PACE, F-TYPE, XE of XF en de huidige acties en voordelen. Bekijk de voorraad met rijk uitgeruste modellen online of kom een proefrit maken om het merk Jaguar écht te ervaren.

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatie tool. In slechts 2 stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!