Kopen vanaf

€ 65.990

Business lease

€ 899

Bijtellingspercentage

8%

De Jaguar I-PACE EV320 Limited Edition

De veelbesproken Jaguar I-PACE is nu ook beschikbaar als EV320 Limited Edition. Een bijzonder krachtige elektrische SUV met een modern en prachtig interieur, boordevol luxe, comfort en technologie. 

De Jaguar I-PACE EV320 Limited Edition is verkrijgbaar vanaf € 65.990 of voor een vast bedrag per maand van € 899. Daarnaast profiteer je bij de I-PACE EV20 Limited Edition van een netto bijtelling van slechts € 326 per maand. Maar wees er snel bij, want deze Limited Edition is beschikbaar tot 31 december 2020!

I-PACE EV320 S en SE Business Pack

Met het Business Pack van Jaguar en voeg je nóg meer luxe toe aan de royale standaarduitvoeringen van de EV320 S en de EV320 SE. 
Zo wordt het in- en exterieur van de auto bijvoorbeeld extra uitgerust met: premium vloermatten, een ionisatiesysteem met PM2.5-filter voor extra reiniging van ventilatielucht in de auto, dubbele bekerhouder met afdekking vóór en meervoudig verstelbare en verwarmbare sport-voorstoelen.

I-PACE EV320 BUSINESS PACK

Highlights I-PACE EV320

Stern - Jaguar - IPACE - E320 - Page Image -4

Sneller opladen


De I-PACE EV320 Limited Edition laadt sneller op dan alle andere uitvoeringen van de I-PACE dankzij de 11kW driefsasen wisselstroom-boordlader. Hierdoor wordt er per uur 53 km aan de actieradius toegevoegd en is de accu in 8,6 uur volledig opgeladen.

Stern - Jaguar - IPACE - E320 - Page Image -3

Voortaan 320PK


De I-PACE EV320 Limited Edition bevat een nieuwe, volledig elektrische motor van maar liefst 320 pk en een geïntegreerde accu van 90 kWh, met een actieradius tot 470 km.

Jaguar-I-PACE-Stern-8

Infotainmentsysteem


Daarnaast bevat de I-PACE EV320 Limited Edion het Pivi Pro infotainmentsysteem. Met dit intuïtieve infotainmentsysteem van Jaguar bedien je gemakkelijk de navigatie, je telefoon en tal van andere media. Hij onthoudt veelgebruikte opdrachten en de lay-out is naar jouw smaak aan te passen en uit te breiden met extra informatie en functies. 

Neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?