Een betrouwbare tweedehands Jaguar koop je bij Stern. Bij iedere occasion kun je rekenen op drie zekerheden: een vaste, scherpe all-in prijs, 30 dagen omruilgarantie en een leven lang gratis APK. Bovendien kun je kiezen uit drie aantrekkelijke servicepakketten. Lees er alles over op onze occasion informatiepagina. Hulp nodig bij het vinden van jouw tweedehands Jaguar? Neem dan contact op of kom langs bij één van onze vestigingen.

Een tweedehands Jaguar vind je bij Stern

Stern is dé Jaguar occasion specialist van Noord-Holland. In onze vestigingen hebben wij een grote voorraad tweedehands Jaguar modellen staan. Onze Jaguars occasions zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan alle eisen van zowel Jaguar als Stern. Zo weet je zeker dat je een betrouwbare Jaguar occasion koopt. 

Jaguar is een Brits automerk, bevindt zicht in het luxe segment en bouwt kwalitatief hoogwaardig auto's. Het bedrijf is in 1922 begonnen en hield zicht toen voornamelijk bezig met de productie van zijspancombinaties voor motorfietsen en heette destijds tot de Tweede Wereld Oorlog de Swallow Sidecar Company, afgekort SS. Daarna werd de naam logischerwijs veranderd en deed de naam 'Jaguar' voor het eerst zijn intrede met een compleet nieuwe lijn van sedans en sportwagens deed in 1935.

In 1990 werd het merk door de Ford Motor Company samen met Volvo, Land Rover en Aston Martin ondergebracht in de Premier Automotive Group. Sinds 2008 maakt het samen met Land Rover onderdeel uit van de Indiase fabrikant Tata.

Populaire tweedehands Jaguar modellen 

Bij Stern hebben wij een grote voorraad tweedehands Jaguar modellen met verschillende uitvoeringen, kleuren, bouwjaren en kilometerstanden. Zo hebben wij tweedehands Jaguar E-PACE, Jaguar I-PACE, Jaguar XE, Jaguar XF, Jaguar XKR en de snelle Jaguar F-Type. Jaguar bouwt naar eigen zeggen veilige, betrouwbare, krachtige en exclusieve auto's en biedt verschillende carrosserievormen aan. Zo zijn de Jaguar I-PACE en de elektrische E-PACE bijzonder comfortabele SUV's en is een tweedehands Jaguar XE of Jaguar XF uiterst geschikt als zakelijke auto.

Maak een proefrit in een tweedehands Jaguar bij een occasion-dealer van Stern

Maak een afspraak voor een proefrit en kom erachter of een tweedehands Jaguar écht bij je past! We helpen je graag bij het vinden van de juiste Jaguar occasion en beantwoorden met liefde al je vragen. Maak eenvoudig een afspraak via de button op de desbetreffende occasion-pagina of neem contact op met de vestiging waar de tweedehands Jaguar staat. Deze contactgegevens vind je ook op de specifieke occasion-pagina.

Waar kan ik een Jaguar occasion-dealer van Stern vinden?

Wij helpen je graag bij het uitzoeken van een Jaguar occasion die bij je past. Je kunt hiervoor terecht bij onze vestiging in Purmerend of in Alkmaar. Een overzicht van onze Jaguar-dealers vind je hier. Graag tot snel!

Een Jaguar occasion kopen, leasen of financieren

Heb je een mooie tweedehands F-type gevonden? Of ga je voor een tweedehands I-PACE of E-PACE? Bij Jaguar-dealer Stern kun je ervoor kiezen om jouw Jaguar occasion te kopen, leasen of te financieren. De mogelijkheden kunnen echter verschillen per auto. Op iedere occasion-pagina staat daarom aangegeven of de auto ook geschikt is voor leasing of financiering. En heb je nog vragen of wil je je laten adviseren? Neem dan gerust contact op!

Waarom koop je een tweedehands Jaguar bij Stern?

Een tweedehands Jaguar van Stern heeft minimaal een half jaar BOVAG-, fabrieks- of merkgarantie. Daarnaast kun je bij iedere Jaguar occasion van Stern rekenen op drie zekerheden: een vaste, scherpe all-in prijs, 30 dagen omruilgarantie en een leven lang gratis APK. Dit valt nog verder uit te breiden met extra Stern Servicepakketten om zonder zorgen in jouw nieuwe Jaguar occasion te kunnen rijden.

Stern vertegenwoordigt zeventien toonaangevende automerken, waaronder Mercedes-Benz, Volvo, Ford, Land Rover, Nissan, Renault, Kia en Opel en heeft een groot aantal vestigingen in heel Nederland. Naast het aanbod van nieuwe en tweedehands auto’s biedt Stern ook aanvullende diensten zoals leasing, verhuur, verzekering, financiering, verlengde garantie, (merk-erkend) schadeherstel, bedrijfswageninrichting en -bestickering. Stern hecht veel waarde aan sterke relaties met haar leveranciers en klanten en onderscheidt zich door betrokken en specialistische medewerkers. Hier kun je op vertrouwen bij de aanschaf van jouw Jaguar occasion.

Veelgestelde vragen over Jaguar occasions

Welke Jaguar modellen zijn er als occasion te koop?

Het occasion-aanbod van Stern wisselt doorlopend. Maar wij bieden de volgende modellen als occasion aan: Jaguar E-PACE, Jaguar I-PACE, Jaguar F-Type, Jaguar XE, Jaguar XF en de Jaguar XKR. 

Wat is mijn huidige auto waard en kan ik deze inruilen bij Stern?

Ja, dat kan zeker! Je kunt eenvoudig een indicatieve inruilwaarde berekenen met onze online taxatie tool. Deze vind je op iedere occasion-pagina vinden. De definitieve inruilwaarde zal worden bepaald tijdens een afspraak bij een van onze vestigingen.

Welke controles en garanties krijg ik bij aanschaf van een tweedehands Jaguar?

Tweedehands Jaguars van Stern zijn allemaal gecontroleerd en in goede conditie en hebben minimaal een half jaar BOVAG-, fabrieks- of merkgarantie. Daarnaast kun je bij aanschaf van iedere tweedehands Jaguar rekenen op drie zekerheden: een vaste, scherpe all-in prijs, 30 dagen omruilgarantie en een leven lang gratis APK. Bovendien kun je kiezen uit drie aantrekkelijke servicepakketten. Lees er alles over op onze occasion informatiepagina

Kan ik de garantieperiode van een Jaguar occasion verlengen?

Ja, dat kan met de aanvullende Stern Occasions Servicepakketten. Met het Premium of Excellent pakket kun je de garantie van je auto verlengen van een half jaar naar een jaar. Lees hier meer over de verschillende servicepakketten van Stern of neem contact met ons op. We adviseren je graag!

Is een tweedehands Jaguar zuinig?

Dat verschilt per model en uitvoering. In de specificaties kun je het energielabel en het type brandstof altijd terug vinden. Hier staat aangegeven of het model op benzine of diesel rijdt, of dat hij elektrisch is. Voor meer informatie kun je altijd terecht bij de Stern-dealer waar jouw Jaguar occasion staat. 

Kan de BTW van een tweedehands Jaguar verrekend worden?

Dat hangt er vanaf of het een BTW- of marge-auto is. Stern verkoopt zowel BTW-auto’s als marge-auto’s, wat inhoudt dat het voor de zakelijke rijder soms wel terug te vorderen is en soms niet. Selecteer deze eis eenvoudig in het filtermenu of informeer bij de vestiging waar jouw tweedehands Jaguar staat of de BTW terug te vorderen is.