Met onderhoud bij Stern, erkend Jaguar-dealer, behoud jouw Jaguar zijn waarde  

Als erkende Jaguar dealer is het onze taak om jouw Jaguar veilig, betrouwbaar en in topconditie te houden. In ons moderne werkplaats in Purmerend (en binnenkort Alkmaar) werken wij graag aan jouw auto. Of het nu gaat om een onderhoudsbeurt, schadeherstel of de APK. Bij ons werken vakspecialisten met passie voor het merk Jaguar en dat zie je terug in de manier waarop ze jouw auto onderhouden. 

Jaguar onderhoud

Onze vakspecialisten draaien hun hand niet om voor een kleine of grote onderhoudsbeurt aan jouw Jaguar. Of het nu gaat om een periodieke controle of een probleem wat meer kennis vraagt. Bij Jaguar dealer Stern ben je aan het juiste adres. Wij kennen je Jaguar van binnen en van buiten en hebben alles in huis om hem vakkundig te onderhouden. Uiteraard werken wij alleen met originele onderdelen, zodat je auto zijn waarde blijft houden. 

Jaguar APK

Is je auto na 3 of 4 jaar toe aan de APK dan krijg je hier vanuit het RDW bericht over. Na dit bericht ben je verplicht om je auto te laten keuren. Wij helpen je hier als erkende Jaguar dealer graag mee. Voor slechts €39,95 kan je auto al gekeurd worden. Doordat onze monteurs je auto goed kennen is deze keuring zo gedaan. Wil je liever niet wachten, dan is het mogelijk om gebruik te maken van vervangend vervoer. Een afspraak voor de APK plan je snel en eenvoudig online. 

Reparatie en vervanging

Een koppakking, distributieriem of koppeling. Het zijn cruciale onderdelen in je auto. En ja, ook deze onderdelen gaan wel eens kapot of moeten tijdig vervangen worden om erger te voorkomen. Bij Stern ben je aan het juiste adres voor het vervangen van deze en andere onderdelen in en aan je auto. Ontdek wat wij op dit vlak voor jouw auto kunnen betekenen. 

Hoe kunnen we je helpen?