Zakelijk een Jaguar leasen

Een Jaguar herken je meteen aan zijn elegante uitstraling. Het comfort van de bestuurder en andere inzittende staat centraal bij deze luxe en sportieve auto’s. De kenmerkende eigenschappen van de Jaguar modellen maken het fijne auto’s voor zakelijke lease. Benieuwd naar de verschillende modellen van Jaguar? Of naar de mogelijkheden van zakelijke lease? Wij helpen je graag. Voor direct contact zijn wij bereikbaar op 088 - 292 37 10.

Zakelijke leasen uit voorraad

Bij Stern hebben we altijd prachtige en rijk uitgeruste Jaguars op voorraad. Deze modellen kunnen we snel leveren met zakelijke lease voor een scherp bedrag per maand. De kans is groot dat we jouw Jaguar al klaar hebben staan. Bekijk gemakkelijk online onze voorraad om te zien of de auto die jij zoekt ertussen staat. Als je wat gevonden hebt kan je een afspraak maken voor een proefrit om jezelf te laten overtuigen door de charmes van Jaguar.

Een vast maandbedrag
Ook direct uit voorraad leasen
Maximale flexibiliteit

Operational lease

Met full operational lease kies je voor totale zekerheid. Wij financieren dan het aankoopbedrag van je auto maar zorgen er ook voor dat je alle nodige services ontvangt. Van onderhoud tot 24/7 pechhulp. Alle kosten van het rijden van een nieuwe Jaguar worden verwerkt in een vast bedrag per maand. Zo sta je nooit voor onverwachte kosten. Regel je zaken zoals een verzekering liever zelf? Dan is netto operational lease dé oplossing voor jou. Wij financieren dan nog steeds de aankoop van je nieuwe Jaguar, maar je bent zelf verantwoordelijk voor de nodige diensten.

Financial lease

Bij Stern begrijpen we dat de aanschaf van een nieuwe auto voor je onderneming een grote investering is. Daarom bieden we financial lease aan. Met financial lease financieren we de aankoopsom van je auto maar ben je wél direct de eigenaar van het voertuig. Erg handig als je ruimte wil overhouden voor andere investeringen voor je onderneming. Zo profiteer je van de voordelen van een nieuwe koopauto zonder de risico’s voor je onderneming.

Meer weten over het zakelijk leasen van een Jaguar?

Veelgestelde vragen over het zakelijk leasen van een Jaguar

Welke Jaguar modellen kan ik zakelijk leasen bij Stern?

Jaguar heeft een gevarieerd aanbod modellen. Bij Stern kun je alle modellen zakelijk leasen. Van de XE tot de I-PACE.

Kan ik ook een Jaguar uit voorraad rijden met zakelijk lease?

Ja, dat kan. In onze showrooms staan meerdere rijk uitgeruste Jaguar modellen die je zakelijk kan leasen voor een scherp bedrag per maand. 

Wat zijn de voordelen van zakelijke lease?

Met zakelijke lease kies je voor een nieuwe Jaguar voor een vast bedrag per maand. Je profiteert van dezelfde voordelen als bij het kopen van een auto met minder hoge kosten.