Groot aanbod nieuw en gebruikt
De dealer van Noord-Holland
Moderne vestigingen

Actie: De Jaguar I-PACE EV320 Limited Edition

De veelbesproken Jaguar I-PACE is nu ook beschikbaar als EV320 Limited Edition. Een bijzonder krachtige elektrische SUV met een modern en prachtig interieur, boordevol luxe, comfort en technologie. Wees er snel bij, want deze Limited Edition is beschikbaar tot 31 december 2020!

Maak een werkplaatsafspraak

Stern is erkend Jaguar-dealer in Purmerend (en binnenkort Alkmaar), maar ook ver daarbuiten weten onze klanten de servicegerichte aanpak in onze moderne werkplaats te waarderen.

Maak eenvoudig online een afspraak voor jouw APK, reparatie of onderhoudsbeurt via onze werkplaatsplanner. Wij hebben alles in huis om jouw Jaguar vakkundig te onderhouden. Daarbij werken wij alleen met originele onderdelen, zodat jouw Jaguar zijn waarde behoudt.

Stern - jouw Jaguar specialist

Stern is jouw erkende Jaguar-dealer. Met onze vestigingen in Purmerend en binnenkort Alkmaar vind je ons centraal in Noord-Holland. In onze showroom staan de nieuwste modellen, maar ook prachtige occasions met tot 24 maanden garantie. 

Onze vestigingen bieden alles onder 1 dak. De mooiste modellen, een moderne werkplaats, een gezellige lounge om te wachten tijdens onderhoud en verder kunnen we je alle mogelijkheden van financiering, verzekering en leasen aanbieden.