Groot aanbod nieuw en gebruikt
Centraal gelegen
Moderne vestigingen

ACTIE: JEEP COMPASS MEGADEAL

De Jeep Compass Limited (Meeste luxe uitvoering) is een SUV met een exclusieve uitstraling en uitrusting voor de liefhebbers die voorop willen gaan. Nu tijdelijk van € 42.980 nu voor € 29.945. Dit is een voordeel van maar liefst € 13.000! Wees er snel bij.

Bekijk de actie

Maak een werkplaatsafspraak

Stern is erkend Jeep-dealer in Amersfoort en Houten, maar ook daarbuiten weten onze klanten de servicegerichte aanpak in onze moderne werkplaats en passie voor Jeep te waarderen.

Maak eenvoudig online een afspraak voor jouw APK, reparatie of onderhoudsbeurt via de werkplaatsplanner. Wij hebben alles in huis om jouw Jeep vakkundig te onderhouden. Daarbij werken wij alleen met originele onderdelen, zodat jouw Jeep zijn waarde en kwaliteiten behoudt.

Stern - jouw Jeep specialist

Stern is jouw Jeep-dealer in de provincie Utrecht. Met onze vestigingen in Houten en Amersfoort vind je ons centraal in Nederland. In onze Jeep-vestigingen staan de nieuwste modellen, maar ook prachtige occasions met een uitgebreide garantie. Onze vestigingen in Houten en Amersfoort bieden alles onder 1 dak. De mooiste modellen, een moderne werkplaats en een gezellige lounge om te wachten tijdens onderhoud. En of jij je Jeep nu wilt kopen, leasen, verzekeren of financieren. Wij maken het mogelijk. Tot snel op een vestiging.