Nieuw: de Jeep Avenger

Sla de weg naar de toekomst in met de eerste volledig elektrische Jeep! Maak kennis met de nieuwe Jeep Avenger. Ga de uitdagingen van tegenwoordig aan, zonder ook maar iets in te leveren van de vrijheid die alleen een echte Jeep kan bieden.

De nieuwe jeep Avenger biedt door zijn functionele ontwerp verrassend veel ruimte, terwijl zijn efficiënte elektrische aandrijflijn garant staat voor CO2-emissievrije prestaties op het niveau dat je van een Jeep mag verwachten. Zo heeft Jeep bekend gemaakt dat de Avenger een elektrisch rijbereik van maar liefst 400 kilometer zal krijgen!

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en het laatste nieuws rondom de Jeep Avenger? Schrijf je in en wij zorgen dat je geen enkele onthulling mist en straks als één van de eersten kunt proefrijden.

Benieuwd naar de inruilwaarde van je auto?
NL KLIK HIER
Binnen 2 minuten in je mailbox
Een goede en snelle indicatie

Houd mij op de hoogte van de nieuwe Jeep Avenger

Heb je een vraag, wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwe Jeep of wil je als eerste kunnen proefrijden? Vul dit formulier in en wij nemen contact met je op. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Bekijk onze voorraad Jeep modellen

Liever direct wegrijden in een Jeep? Kies dan voor een Wrangler, Renegade of Compass uit onze voorraad. Wij hebben zowel nieuwe als tweedehands modellen die je direct kunt kopen, leasen of financieren. Bekijk de voorraad en vind de Jeep die bij je past!

Stern is jouw Jeep-dealer

Bij Stern ben je aan het juiste adres voor alles wat met Jeep te maken heeft. Van het kopen, leasen of financieren van een nieuwe of tweedehands Jeep tot onderhoud, reparatie en schadeherstel: je kunt voor een breed scala aan mobiliteitsdiensten bij ons terecht.

Veelgestelde vragen over de Jeep Avenger

Is de Jeep Avenger 100% elektrisch?

Ja, de Jeep Avenger is 100% elektrisch waardoor je garant staat voor emissievrij rijden. 

Wat is het rijbereik van de 100% elektrische Jeep Avenger?

Jeep heeft bekendgemaakt dat het van de Avenger maar liefst 400 kilometer zal krijgen.

Wat kost de Jeep Avenger?

Jeep heeft de prijzen nog niet bekendgemaakt. Op de hoogte blijven rondom alle ontwikkelingen? Laat je gegevens hier achter en mis geen enkele onthulling.

Kan ik een proefrit maken in de Jeep Avenger

Op dit moment is de Avenger nog niet in de showroom. Schrijf je in en wij zorgen dat je straks als één van de eersten kunt proefrijden.