Kopen vanaf

€ 31.900

Private lease

€ 445

Business lease

€ 575

Bepaal je eigen koers met de Jeep Compass

Op de snelweg, in het drukke stadsverkeer of op onverharde paden. Welke route je ook kiest, de nieuwe Jeep Compass voelt zich overal thuis. Door zijn uitstekende wegligging, multimediatechnologie en hoog comfort, wil je niet meer zonder. Met zijn herkenbare brede bouw en glanzende grille steekt de Jeep Compass ver boven de rest uit. Durf jij het avontuur aan te gaan? 

Jeep Compass uitvoeringen

Jeep Compass 4Xe Hybrid

De nieuwe Jeep® Compass 4xe Plug-in Hybrid komt binnenkort naar de showroom! De SUV wordt uitgerust met een extra 11,4 kWh batterij die een gecombineerd vermogen geeft van maar liefst 240 pk en een volledig elektrische range biedt van ± 50km. De nieuwe Compass schakelt vloeiend tussen zijn uitstekende vierwielaandrijving en krachtige elektrische motor.  De vanafprijs is € 46.490.

Downloads

Wil je alle informatie over de Compass eens rustig doorlezen vanuit je comfortabele stoel? Download dan nu de brochure en prijslijst. Hierin vind je alle details, opties, uitvoeringen en prijzen.

Ga het avontuur aan bij Stern

De nieuwe Jeep Compass geeft je de beste off-road ervaring, dankzij zijn uitstekende 4x4 kwaliteiten. Zijn herkenbare brede bouw en glanzende grille zorgen voor een goede, stabiele wegligging. Hiermee steekt de Compass ver boven de rest uit. Durf jij zelf het avontuur aan te gaan? Maak dan nu een proefrit bij één van onze vestigingen.

Standaard 5 jaar garantie

Ga op pad zonder zorgen. Als je een nieuwe Jeep koopt, krijg je standaard vijf jaar garantie. Deze garantie bestaat uit twee jaar fabrieksgarantie en drie jaar aanvullende garantie. Zo heb je nooit onverwachte reparatiekosten. Het maakt niet uit hoeveel kilometers je rijdt. Heb je pech? Dan komen wij je graag helpen. Dit dankzij de mobiliteitsgarantie binnen Europa die je ook bij je aankoop krijgt.

Neem contact op met Stern

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Om je aanvraag in behandeling te nemen en af te handelen verwerkt Stern de door jou ingevulde gegevens. Voor meer informatie over de verwerking van je persoonsgegevens, en je rechten daarbij, kun je ons privacybeleid bekijken.

 

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Jeep Compass

Is de Jeep Compass leverbaar met een automaat?

Ja, de Jeep Compass is leverbaar met een zestraps automatische versnellingsbak met dubbele koppeling.

Wat zijn de veiligheidsfuncties van de Jeep Compass?

De veiligheidsfunctie van de Jeep Compass zijn:

  • Een veiligheidssysteem na een botsing
  • LATCH-ready kinderzitjes verankeringen
  • Kinderveiligheidssloten voor de achterdeur
  • Bandenspanningscontrole
  • Automatische vertraging van de koplampen 
  • Extra functies zijn onder andere richtingaanwijzers, bochtverlichting en koplampen met schemeringssensor.

Is de Jeep Compass voorzien van vierwielaandrijving (4x4)?

De nieuwe Jeep Compass biedt keuze uit twee innovatieve 4x4-systemen. Beide schakelen automatisch en schokvrij tussen voorwiel- en vierwielaandrijving. Dit garandeert in elke rijsituatie maximale trekkracht en optimale grip.

Wat is het maximale trekgewicht van de Jeep Compass?

Het maximale trekgewicht is geremd tot 1500 kg.

Wanneer komt de Jeep Compass met een elektromotor?

Jeep komt in de tweede helft van 2020 met de Compass 4xe First Edition. Een gloednieuwe hybride 4x4 aandrijflijn met een CO2-uitstoot van 48 gram.