Kopen vanaf

€ 36.590

Private lease € 515

€ 503

Bijtellingspercentage

22%

Bepaal je eigen koers met de Jeep Compass

Op de snelweg, in het drukke stadsverkeer of op onverharde paden. Welke route je ook kiest, de nieuwe Jeep Compass voelt zich overal thuis. Door zijn uitstekende wegligging, multimediatechnologie en hoog comfort, wil je niet meer zonder. Met zijn herkenbare brede bouw en glanzende grille steekt de Jeep Compass ver boven de rest uit. Durf jij het avontuur aan te gaan? 

Benieuwd naar de inruilwaarde van je auto?
NL KLIK HIER
Binnen 2 minuten in je mailbox
Een goede en snelle indicatie

Jeep Compass uitvoeringen

Actie: financiering 2,99%

Financier nu jouw nieuwe Jeep Compass tegen het scherpe rentetarief van 2,99%! Dit betekent dat je al in de nieuwste Jeep kan rijden voor slechts € 335* per maand.

*Dit is op basis van 60 maanden, 2,99% rente, 32% aanbetaling en 20% slottermijn.

Downloads

Wil je alle informatie over de Compass eens rustig doorlezen vanuit je comfortabele stoel? Download dan nu de brochure en prijslijst. Hierin vind je alle details, opties, uitvoeringen en prijzen.

Ga het avontuur aan bij Stern

De nieuwe Jeep Compass geeft je de beste off-road ervaring, dankzij zijn uitstekende 4x4 kwaliteiten. Zijn herkenbare brede bouw en glanzende grille zorgen voor een goede, stabiele wegligging. Hiermee steekt de Compass ver boven de rest uit. Durf jij zelf het avontuur aan te gaan? Maak dan nu een proefrit bij één van onze vestigingen.

Standaard 5 jaar garantie

Ga op pad zonder zorgen. Als je een nieuwe Jeep koopt, krijg je standaard vijf jaar garantie. Deze garantie bestaat uit twee jaar fabrieksgarantie en drie jaar aanvullende garantie. Zo heb je nooit onverwachte reparatiekosten. Het maakt niet uit hoeveel kilometers je rijdt. Heb je pech? Dan komen wij je graag helpen. Dit dankzij de mobiliteitsgarantie binnen Europa die je ook bij je aankoop krijgt.

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Jeep Compass

Is de Jeep Compass leverbaar met een automaat?

Ja, de Jeep Compass is leverbaar met een zestraps automatische versnellingsbak met dubbele koppeling.

Wat zijn de veiligheidsfuncties van de Jeep Compass?

De veiligheidsfunctie van de Jeep Compass zijn:

  • Een veiligheidssysteem na een botsing
  • LATCH-ready kinderzitjes verankeringen
  • Kinderveiligheidssloten voor de achterdeur
  • Bandenspanningscontrole
  • Automatische vertraging van de koplampen 
  • Extra functies zijn onder andere richtingaanwijzers, bochtverlichting en koplampen met schemeringssensor.

Is de Jeep Compass voorzien van vierwielaandrijving (4x4)?

De nieuwe Jeep Compass biedt keuze uit twee innovatieve 4x4-systemen. Beide schakelen automatisch en schokvrij tussen voorwiel- en vierwielaandrijving. Dit garandeert in elke rijsituatie maximale trekkracht en optimale grip.

Wat is het maximale trekgewicht van de Jeep Compass?

Het maximale trekgewicht is geremd tot 1500 kg.

Is er ook een elektrische Jeep Compass?

Nee, er is geen 100% elektrische uitvoering van de Jeep Compass, maar wel een Plug-In Hybrid. Dit is de Compass 4xe First Edition. Deze hybride 4x4 aandrijflijn heeft een CO2-uitstoot van 48 gram.