Ontdek de Jeep 4xe Grand Cherokee

Jeep brengt na twee jaar van afwezigheid de Grand Cherokee weer op de Nederlandse markt. Nu als Plug-in Hybride en in een nieuw jasje waardoor de Jeep 4xe Grand Cherokee nog aantrekkelijker is dan eerst. De Jeep 4xe Grand Cherokee heeft met zijn 17,3 kWh accupakket een actieradius tot maar liefst 50 kilometer.

De Jeep 4xe Grand Cherokee is nu nog niet in Nederland beschikbaar. Laat hier je gegevens achter om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Er komt maar een gelimiteerd aantal Jeep 4xe Grand Cherokees naar Nederland dus dat wil je niet missen! Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Laat dan hier je gegevens achter!

Benieuwd naar de inruilwaarde van je auto?
NL KLIK HIER
Binnen 2 minuten in je mailbox
Een goede en snelle indicatie

Ervaar het zelf bij Stern

Online kunnen wij je al kennis laten maken met de Jeep Wrangler. Maar het beste ervaar je de Wrangler tijdens een proefrit. Maak eenvoudig online een afspraak bij een van onze Stern vestigingen.

Voor de stedelijke rijder die wel van een avontuur houdt

Met de Jeep 4xe Grand Cherokee combineer je het krachtige dat je van Jeep gewend bent met stedelijk comfort. De Jeep 4xe Grand Cherokee is uitgerust met vijf rijmodi Auto, Sport, Snow, Sand/Mud en Rock. Daarnaast is ook de luchtvering in vijf verschillende hoogten instelbaar. Hierdoor ben je klaar voor elk terrein en is geen avontuur te groot!

De Jeep 4xe Grand Cherokee heeft vrijwel alle opties aan boord, waaronder een McIntosh-audiosysteem met 19 speakers en een vermogen van 950 Watt, een head-up display, Active Driving Assist en een nachtzichtassistent. Verder is de Grand cherokee te herkennen aan zijn 21 inch gepolijste velgen en contrasterend zwart dak.

Stern is jouw Jeep-dealer

Wij voorzien je graag van informatie over het merk Jeep en over alles wat verder met de aankoop, financiering of leasing van jouw nieuwe auto te maken heeft.

Houd mij op de hoogte van de nieuwe Jeep Grand Cherokee 4xe

Heb je een vraag, wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwe Jeep of wil je als eerste kunnen proefrijden? Vul dit formulier in en wij nemen contact met je op. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Veelgestelde. vragen over de Jeep Grand Cherokee 4xe

Wat is de actieradius van de Jeep 4xe Grand Cherokee?

De Jeep 4xe Grand Cherokee heeft een actieradius tot wel 50 kilometer.

Wat is de prijs van de Jeep Grand Cherokee 4xe?

De prijs staat nog niet helemaal vast, maar waarschijnlijk is de Grand Cherokee 4xe leverbaar ongeveer van € 97.990. Wil je op de hoogte blijven van alle updates rondom de Grand Cherokee, laat dan hier je gegevens achter.

Kan ik een proefrit maken?

Het is nog niet precies bekend wanneer de Jeep Grand Cherokee naar Nederland komt. Wil je als een van de eersten in Nederland proefrijden? Laat dan hier je gegevens achter.

Wat zijn de afmetingen van de Jeep Grand Cherokee 4xe?

De Jeep Grand Cherokee 4xe is 1,8 m hoog, 4,9 m lang en 2,0 m breed. 

Is de Jeep Grand Cherokee 4xe volledig elektrisch?

Nee, de Jeep Grand Cherokee 4xe is niet 100% elektrisch. De Grand Cherokee 4xe is wel alleen verkrijgbaar als Plug-in Hybrid met een elektrisch bereik tot wel 50 km.