Kopen vanaf

€ 27.258

Private lease € 439

€ 429

Bijtellingspercentage

22%

Ontdek de Jeep Renegade

Ben je er klaar voor? De Jeep Renegade heeft alles wat je nodig hebt. Of je nou de wereld wilt ontdekken of cultuur wilt snuiven in de stad. Hij combineert het praktische gebruiksgemak met een avontuurlijke inslag. Met zijn comfortabele interieur en slimme technologie biedt de Renegade toegang tot elke bestemming.

Benieuwd naar de inruilwaarde van je auto?
NL KLIK HIER
Binnen 2 minuten in je mailbox
Een goede en snelle indicatie

Jeep Renegade uitvoeringen

Actie: financiering 2,99%

Financier nu jouw nieuwe Jeep Renegade tegen het scherpe rentetarief van 2,99%! Dit betekent dat je al in de nieuwste Jeep kan rijden voor slechts € 269* per maand.

*Dit is op basis van 60 maanden, 2,99% rente, 31% aanbetaling en 20% slottermijn.

Downloads

Nieuwsgierig geworden? Download dan nu de online brochure en prijslijst. Hierin vind je extra informatie over de uitvoeringen, opties en actuele prijzen.

Ervaar het zelf bij Stern

Een sterk karakter en goede offroad kwaliteiten. Dat maakt de Renegade de beste compacte SUV van 2018. Wil je deze zelf ervaren? Plan dan nu een proefrit bij een van onze Stern vestigingen.

Duurzaamheid

De Jeep Renegade voegt een laag verbruik, een lage uitstoot en kracht samen. Door het ingebouwde hybride systeem rijd je al 50 kilometer zonder een druppel benzine te verbruiken. Ook laad je de accu tijdens het rijden bij door regeneratief remmen. Als je eenmaal stilstaat is deze snel bij te laden vanaf een externe stroombron. Dit gecombineerd met het gebruik van recyclebare materialen maakt de Renegade een van de duurzaamste Jeeps ooit.

Stern is jouw Jeep-dealer

Wij voorzien je graag van informatie over het merk Jeep en over alles wat verder met de aankoop, financiering of leasing van jouw nieuwe auto te maken heeft.

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Jeep Renegade

Wat is de prijs van de Jeep Renegade?

De Jeep Renegade is leverbaar vanaf € 27.390.

Is de Jeep Renegade volledig elektrisch?

Nee, de Jeep Renegade is niet volledig elektrisch. Wel heeft hij een hybride systeem, waarmee je tot 50 kilometer elektrisch kunt rijden. 

Wat is het trekgewicht van de Jeep Renegade?

Afhankelijk van de aandrijflijn kan de Jeep Renegade aanhangers trekken tot een gewicht van 1450 kg.

Hoeveel pk heeft de Jeep Renegade?

Het aantal pk van de Jeep Renegade is afhankelijk van de gekozen motor. Bekijk de brochure voor meer informatie.