Kopen vanaf

€ 25.490

Private lease

€ 385

Business lease

€ 456

Bijtellingspercentage

22%

Ontdek de Jeep Renegade

Ben je er klaar voor? De Jeep Renegade heeft alles wat je nodig hebt. Of je nou de wereld wilt ontdekken of cultuur wilt snuiven in de stad. Hij combineert het praktische gebruiksgemak met een avontuurlijke inslag. Met zijn comfortabele interieur en slimme technologie biedt de Renegade toegang tot elke bestemming.

Jeep Renegade uitvoeringen

Jeep Renegade 4Xe Hybrid

De nieuwe Jeep® Renegade 4xe Plug-in Hybrid komt binnenkort naar de showroom! De SUV wordt uitgerust met een extra 11,4 kWh batterij die een gecombineerd vermogen geeft van maar liefst 240 pk en een volledig elektrische range biedt van ± 50km. De nieuwe Renegade schakelt vloeiend tussen zijn uitstekende vierwielaandrijving en krachtige elektrische motor. De prijs van de First Edition is € 42.990.

Downloads

Nieuwsgierig geworden? Download dan nu de online brochure en prijslijst. Hierin vind je extra informatie over de uitvoeringen, opties en actuele prijzen.

Ervaar het zelf bij Stern

Een sterk karakter en goede offroad kwaliteiten. Dat maakt de Renegade de beste compacte SUV van 2018. Wil je deze zelf ervaren? Plan dan nu een proefrit bij een van onze Stern vestigingen.

Duurzaamheid

De Jeep Renegade voegt een laag verbruik, een lage uitstoot en kracht samen. Door het ingebouwde hybride systeem rijd je al 50 kilometer zonder een druppel benzine te verbruiken. Ook laad je de accu tijdens het rijden bij door regeneratief remmen. Als je eenmaal stilstaat is deze snel bij te laden vanaf een externe stroombron. Dit gecombineerd met het gebruik van recyclebare materialen maakt de Renegade een van de duurzaamste Jeeps ooit.

Stern is jouw Jeep-dealer

Wij voorzien je graag van informatie over het merk Jeep en over alles wat verder met de aankoop, financiering of leasing van jouw nieuwe auto te maken heeft.

Neem contact op met Stern

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Om je aanvraag in behandeling te nemen en af te handelen verwerkt Stern de door jou ingevulde gegevens. Voor meer informatie over de verwerking van je persoonsgegevens, en je rechten daarbij, kun je ons privacybeleid bekijken.

 

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Jeep Renegade

Wat is de prijs van de Jeep Renegade?

De Jeep Renegade is leverbaar vanaf €25.490.

Is de Jeep Renegade volledig elektrisch?

Nee, de Jeep Renegade is niet volledig elektrisch. Wel heeft hij een hybride systeem, waarmee je tot 50 kilometer elektrisch kunt rijden. 

Wat is het trekgewicht van de Jeep Renegade?

Afhankelijk van de aandrijflijn kan de Jeep Renegade aanhangers trekken tot een gewicht van 1450 kg.

Hoeveel pk heeft de Jeep Renegade?

Het aantal pk van de Jeep Renegade is afhankelijk van de gekozen motor. Bekijk de brochure voor meer informatie.