Kopen vanaf

€ 85.490

Bijtellingspercentage

22%

Ontdek de Jeep Wrangler

De Jeep Wrangler is van nature een pionier. Al vanaf de eerste generatie is hij op zoek naar onontdekte bestemmingen en nieuwe ervaringen. En dat is door de jaren heen niet veranderd. Ook bij deze nieuwe generatie staat niets het avontuur in de weg. Met een bodemvrijheid van 25,2 centimeter brengt hij je op plaatsen die anderen alleen op foto’s hebben gezien.

Jeep Wrangler uitvoeringen

Downloads

Meer weten? Download dan de online brochure en prijslijst. Hierin staat alle informatie die jij nodig hebt.

Ervaar het zelf bij Stern

Online kunnen wij je al kennis laten maken met de Jeep Wrangler. Maar het beste ervaar je de Wrangler tijdens een proefrit. Maak eenvoudig online een afspraak bij een van onze Stern vestigingen.

Veiliger dan ooit 

Bij de ontwikkeling van de nieuwste generatie Jeep Wrangler uitvoeringen speelde veiligheid een doorslaggevende rol. De Wrangler biedt meer dan 65 veiligheidsvoorzieningen, zoals dodehoekbewaking met detectie van kruisend verkeer achter de auto, een ParkView®-achteruitrijcamera met dynamische hulplijnen in het camerabeeld, elektronische stabiliteitsregeling (ESC) met elektronische rolbeperking (ERM), parkeersensoren voor en achter en standaard vier airbags. En dit is nog maar het topje van de ijsberg. Kortom de Jeep Wrangler is veiliger dan ooit. 

Stern is jouw Jeep-dealer

Wij voorzien je graag van informatie over het merk Jeep en over alles wat verder met de aankoop, financiering of leasing van jouw nieuwe auto te maken heeft.

Neem contact op met Stern

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Om je aanvraag in behandeling te nemen en af te handelen verwerkt Stern de door jou ingevulde gegevens. Voor meer informatie over de verwerking van je persoonsgegevens, en je rechten daarbij, kun je ons privacybeleid bekijken.

 

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Jeep Wrangler

Wat is de prijs van de Jeep Wrangler?

De Jeep Wrangler is leverbaar vanaf €114.190

Welke motoren zijn leverbaar op de Jeep Wrangler? 

De Jeep Wrangler is leverbaar met een krachtige 2.2 MultiJet-dieselmotor en een 2.0 Turbo-benzinemotor.

Wat is het trekgewicht van de Jeep Wrangler?

De Jeep Wrangler heeft een trekvermogen van 2495 kg.