Extra voordeel op de Jeep Compass

De Jeep Compass Limited (Meeste luxe uitvoering) is een SUV met een exclusieve uitstraling en uitrusting voor de liefhebbers die voorop willen gaan. Nu tijdelijk met € 8.000 extra voordeel op onze voorraad. Vraag gemakkelijk online een offerte op en maak kennis met de mogelijkheden via een proefrit bij een van onze vestigingen. Ook verkrijgbaar als (private) lease aanbieding.

Jeep Compas Acties

De Compass Limited is standaard uigerust met onder andere: elektrische stoelen, automatische tractieregeling, lederen bekleding, Apple carplay, Android auto, cruise control, premium audio by Beats, climate control, park assist+, metallic lak, 18" lichtmetalen velgen, 8.4" Uconnect + navigatie en dakrails.

Gratis Savali Tuning (t.w.v. € 680)

Savali staat synoniem voor het tunen van Jeep. Met onze decennialange ervaring schrijven wij onze software handmatig voor elk voertuig. Dit is absolute specialisme en uniek in de markt. Door de motortuning van Savali heeft de Compass 30pk extra en meer koppel. 

Offerte ontvangen of proefrit maken in de Jeep Compass Limited?

Huidige auto inruilen voor een nieuwe Jeep?

Gebruik onze online taxatie tool. In slechts 2 stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!