Private Lease jouw nieuwe Jeep

Hieronder vind je de populairste private lease modellen van Jeep. Als particulier kies je met private lease voor de meeste zekerheid. Je betaalt altijd hetzelfde bedrag per maand, waarbij alle kosten zijn inbegrepen. Je hoeft alleen nog te tanken. Een combinatie van de beste prijs, maximale zekerheid en de mooiste auto's, dat is een Jeep leasen bij Stern. 

Een vast maandbedrag
Vaak de goedkoopste oplossing
De nieuwste Jeep modellen
All-risk verzekering

Populaire private lease Jeep modellen

jeep_0002_jeep-compass

Jeep Compass

Private lease

€ 445


Welke route je ook kiest, de nieuwe Jeep Compass voelt zich overal thuis 

jeep_0000_jeep-renegade_1

Jeep Renegade

Private lease

€ 385


Een stoere uitstraling met een comfortabel interieur.  

Jeep private lease voorraad

Snel rijden tegen een voordelig leasebedrag? Grote kans dat we jouw Jeep Renegade, Compass, Grand Cherokee of Wrangler al bij ons in de showroom hebben staan! Zeker wanneer je op zoek bent naar een extra rijk uitgerust model. Bekijk de gehele voorraad online en vraag gemakkelijk een op jouw wensen afgestemde leaseofferte aan. Natuurlijk is het mogelijk om een auto in te ruilen, je ontvangt de inruilwaarde gestort op jouw rekening.

Meer over Jeep private lease

Veelgestelde vragen over Jeep private lease

Mogen er vrienden/familie in mijn Jeep rijden als ik deze Private Lease?

Ja dat mag! Iedereen met een in Nederland geldig rijbewijs en toestemming van de contractant mag in de auto rijden.

Hoe wordt beoordeeld of het prive lease van een Jeep voor mij haalbaar is?

Wij willen uiteraard voorkomen dat iemand maandelijkse verplichtingen aangaat die niet passen bij zijn of haar persoonlijke situatie. Om te bepalen of het aangaan van een private lease contract financieel verantwoord is vind er een (verplichte) financiële toetsing plaats op basis van jouw persoonlijke situatie.

De toetsing vind plaats door het toepassen van de leennorm zoals vastgesteld door Stichting Keurmerk Private Lease en toetsing bij het Stichting Bureau Krediet Registratie (BKR) in Tiel. Op deze wijze weet jij en weten wij dat je een verantwoorde keuze maakt voor het private lease product. Iedere aanvraag voor private lease wordt individueel beoordeeld.

Het BKR kent verschillende coderingen, ook positieve registraties. Het hangt af van de aard van de codering(en) en de financiële beoordeling van jouw aanvraag of je wel of niet in aanmerking komt voor een private lease contract.

Ik wil mijn huidige auto inruilen voor het privé leasen van een Jeep, kan dat?

Ja, doordat wij met Stern veel automerken vertegenwoordigen kunnen wij jou vaak ook nog de beste inruilprijs bieden. Het volledige inruilbedrag storten wij op jouw rekening voordat het nieuwe leasecontract ingaat.