Private lease de Jeep Compass voor een vast bedrag per maand

Door de glanzende grille met bekende zeven gleuven is de Jeep Compass direct herkenbaar. Het is de perfecte leaseauto voor iedereen die met het hele gezin op pad wil. De brede bouw van de Compass zorgt voor een stabiele wegligging en een comfortabele rijervaring. Bij Stern rijd je al in deze stoere Jeep voor een vast bedrag per maand. Hier zitten alle kosten van 24/7 pechhulp tot een allrisk verzekering bij inbegrepen.  

Jeep Compass private lease modellen

Jeep Compass zelf ervaren?

Ontdek de Jeep Compass nu zelf. Maak online een afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het kiezen van je auto. 

Standaard uitgerust met veiligheidssystemen

De Compass is standaard uitgerust met meerdere veiligheidssystemen. Zo waarschuwt de Lane Departure Warning+ je als je per ongeluk je rijbaan dreigt te verlaten. De Forward Collision Warning+ verkleint de kans op een ongeval door de weg voor je auto continu te scannen.  

Private lease offerte voor de Jeep Compass

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatie tool. In slechts 2 stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Veelgestelde vragen over private lease

Wat zijn de kosten van de Jeep Compass met private lease?

Vanaf € 525 per maand rijd je al in een Jeep Compass. Hierbij zitten alle kosten behalve de brandstof inbegrepen. Zo kom je nooit voor onverwachte kosten te staan.  

Hoe groot is de Jeep Compass?

De Jeep Compass is een compacte SUV met vijf zitplaatsen. De laadruimte bedraagt 438 liter.