Private lease

€ 445

Compacte SUV met uniek karakter

De nieuwe Jeep Renegade is een compacte SUV met een uniek karakter. Hij combineert een stoere uitstraling met een comfortabel interieur. Dit maakt de Renegade perfect voor iemand die op zoek is naar meer dan ‘gewoon’ een leaseauto. Je rijdt al in deze opvallende Jeep voor een vast bedrag per maand. Hier zitten alle kosten van 24/7 pechhulp tot allrisk verzekering bij inbegrepen.  

Jeep Renegade zelf ervaren?

Ontdek de Jeep Renegade nu zelf. Maak online een afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het kiezen van je auto. 

Minder brandstofverbruik

De vernieuwde motoren voldoen nog altijd aan de Jeep standaarden. Wel verbruiken ze veel minder brandstof. Ook is de Renegade standaard uitgerust met meerdere veiligheidssystemen zoals Lane Departure Warning+. Hiermee beland je nooit meer per ongeluk op de andere rijbaan. 

Private lease offerte voor de Jeep Renegade

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatie tool. In slechts 2 stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Veelgestelde vragen over private lease

Wat zijn de kosten van de Jeep Renegade met private lease?

Vanaf € 445 per maand rijd je al in een Jeep Renegade. Hier zijn alle kosten behalve de brandstofkosten bij inbegrepen. Zo kom je nooit voor onverwachte kosten te staan.  

Kan ik de Jeep Renegade ook uit voorraad leasen?

Ja, dat kan. Wij hebben vaak rijk uitgeruste modellen op voorraad. Bekijk hier onze voorraad aan Jeep Renegades.