Voor onderhoud aan je Jeep ga je naar Stern  

Met passie voor het merk Jeep repareren, onderhouden en keuren onze monteurs dagelijks vele Jeeps. Dit alles vindt plaats in onze moderne werkplaatsen in Amersfoort en Houten. Of je auto nu toe is aan de APK, een kleine of grote onderhoudsbeurt nodig heeft of dat er schadeherstel nodig is. Als erkende Jeep dealer staan wij voor je klaar.  

Jeep APK voor slechts €29 bij Stern

Heb je de oproep vanuit het RDW ontvangen dat jouw Jeep gekeurd moet worden? Maak dan snel een afspraak bij Stern. Voor slechts €29 all-in keuren wij jouw Jeep, dat is inclusief roet- en viergasmeting en afmelding bij het RDW. De APK vraagt bij ons weinig van je tijd. Je kunt wachten tot je auto klaar is of je kiest voor vervangend vervoer. Plan een afspraak voor de APK snel en eenvoudig via de werkplaatsplanner.   

Onderhoud aan je Jeep nodig?

Is je Jeep toe aan een kleine of grote onderhoudsbeurt? Daar draaien onze monteurs hun hand niet voor om. Zij kennen jouw Jeep van binnen en van buiten. In onze moderne werkplaatsen hebben wij alles in huis om jouw auto goed te onderhouden. Van periodiek onderhoud tot specialistische vraagstukken. Natuurlijk werken wij alleen met originele onderdelen, zodat je auto zijn waarde blijft houden. Is jouw Jeep toe aan onderhoud? Wij zien je graag binnenkort in Amersfoort of Houten. 

Onderdelen repareren of vervangen

Om veilig naar je bestemming te kunnen reizen is het belangrijk dat je auto betrouwbaar is. Door onderdelen, zoals remblokken, de distributieriem en een koppakking tijdig te vervangen voorkom je ongemakken. Houd je auto betrouwbaar. Laat de onderdelen aan je auto door Stern repareren en vervangen. 

Hoe kunnen we je helpen?

Heb je een vraag of wil je meer weten?  Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Veelgestelde vragen over Jeep onderhoud bij Stern

Wat kost een onderhoudsbeurt voor mijn Jeep?

De kosten van een onderhoudsbeurt hangen af van verschillende factoren. Voordat we onderdelen aan je Jeep gaan vervangen nemen we altijd eerst contact met je op. Zodoende sta je nooit voor onverwachte kosten.

Hoe maak ik een afspraak voor onderhoud of reparatie aan mijn Jeep?

Het maken van een afspraak kan eenvoudig en snel via onze online werkplaatsplanner. Hierin kun je aangeven welke werkzaamheden je wenst en kun je een datum en tijd uitkiezen. Vervolgens nemen wij nog even contact met je op om de afspraak te bevestigen.

Heeft Stern lopende Jeep service- en onderhoudsacties?

Ja. Meer informatie over de lopende acties en het voordeel kun je hier vinden.

Waarom kies ik voor een officiële merkdealer voor onderhoud aan mijn Jeep?

Door onderhoud en reparaties te laten plegen door een erkende merk-dealer blijft je fabrieksgarantie behouden. Maar ook na het verlopen van deze garantie heeft het voordelen om naar een officiële dealer als Stern te gaan. Zo werken er bij ons merkspecialisten en werken wij met originele (fabrieks)onderdelen. Hierdoor weet je zeker dat je veilig rijdt en dat de waarde van je auto zo goed mogelijk behouden blijft. En wist je dat je garantie krijgt op het werk dat wij verrichten?

Ik heb schade aan mijn Jeep. Kan ik bij Stern terecht voor reparatie?

Ja, dat kan. Wij repareren alle soorten schades en bij Stern Schadeherstel ben je gegarandeerd van het gebruik van officiële merkonderdelen die door de autofabrikant zelf worden geleverd. Neem vrijblijvend contact op, we helpen je graag verder.