Voor onderhoud aan je Jeep ga je naar Stern  

Met passie voor het merk Jeep repareren, onderhouden en keuren onze monteurs dagelijks vele Jeeps. Dit alles vindt plaats in onze moderne werkplaatsen in Amersfoort en Houten. Of je auto nu toe is aan de APK, een kleine of grote onderhoudsbeurt nodig heeft of dat er schadeherstel nodig is. Als erkende Jeep dealer staan wij voor je klaar.  

APK voor slechts €29

Heb je de oproep vanuit het RDW ontvangen dat jouw Jeep gekeurd moet worden? Maak dan snel een afspraak bij Stern. Voor slechts €29 all-in keuren wij jouw Jeep, dat is inclusief roet- en viergasmeting en afmelding bij het RDW. De APK vraagt bij ons weinig van je tijd. Je kunt wachten tot je auto klaar is of je kiest voor vervangend vervoer. Plan een afspraak voor de APK snel en eenvoudig via de werkplaatsplanner.   

Onderhoud aan je Jeep nodig?

Is je Jeep toe aan een kleine of grote onderhoudsbeurt? Daar draaien onze monteurs hun hand niet voor om. Zij kennen jouw Jeep van binnen en van buiten. In onze moderne werkplaatsen hebben wij alles in huis om jouw auto goed te onderhouden. Van periodiek onderhoud tot specialistische vraagstukken. Natuurlijk werken wij alleen met originele onderdelen, zodat je auto zijn waarde blijft houden. Is jouw Jeep toe aan onderhoud? Wij zien je graag binnenkort in Amersfoort of Houten. 

Onderdelen repareren of vervangen

Om veilig naar je bestemming te kunnen reizen is het belangrijk dat je auto betrouwbaar is. Door onderdelen, zoals remblokken, de distributieriem en een koppakking tijdig te vervangen voorkom je ongemakken. Houd je auto betrouwbaar. Laat de onderdelen aan je auto door Stern repareren en vervangen. 

Hoe kunnen we je helpen?