Goede bereikbaarheid
Verse bonenkoffie
Moderne werkplaats

Dé Jeep dealer van Amersfoort en omstreken

Net buiten het centrum van Amersfoort, langs de N199, vind je onze Jeep vestiging aan de Nijverheidsweg-Noord 65. Je bent bij ons altijd van harte welkom voor het kopen, onderhouden en repareren van jouw Jeep!  

Onze vestiging heeft een grote showroom en moderne werkplaats waar onze collega’s altijd voor je klaar staan.

Bij onze vestiging in Amersfoort hebben we de volgende faciliteiten:

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Maak een showroomafspraak

Wist je dat je gemakkelijk online een showroomafspraak kunt maken? Je reserveert dan een datum en tijdstip zodat je zeker weet dat wij alle tijd voor je hebben. Wel zo fijn! 

Openingstijden Jeep-dealer Stern in Amersfoort

Proefrit aan huis of virtuele proefrit?

Wil je liever niet op pad, maar wil je wel jouw nieuwe auto kunnen bezichtigen en testen? Dat kan! Ook in deze tijd staan we graag voor je klaar, dus kun je nu eenvoudig een afspraak maken voor onze proefrit-aan-huis-service. We komen dan met liefde de auto die jij op het oog hebt langsbrengen. Deze desinfecteren wij bij aankomst, zodat jij volledig corona-proof de auto uit kunt proberen. Daarnaast leggen we graag alle functionaliteiten (op afstand) aan je uit, beantwoorden we al je vragen en voorzien we je van advies.

Wil je de auto alleen bekijken? Ook dat is mogelijk. Tijdens een virtuele bezichtiging zal onze verkoper je via een videoverbinding alles van de auto laten zien en al je vragen beantwoorden. Zo krijg je in korte tijd een duidelijk beeld van de auto en kun je makkelijker een keuze maken!

Jeep op voorraad in Amersfoort

Ben je op zoek naar een nieuwe of tweedehands Jeep? Als erkende Jeep dealer hebben wij een grote voorraad met rijk uitgeruste en scherp geprijsde nieuwe én tweedehandse modellen. Je kunt eenvoudig online ons aanbod bekijken en eventueel een afspraak maken voor een proefrit. We zijn makkelijk te bereiken en 6 dagen per week geopend.

Jeep onderhoud en service

Is je Jeep toe aan onderhoud, een reparatie of nieuwe APK? Als erkend Jeep dealer hebben wij de kennis en onderdelen in huis om jouw Jeep de service te geven wat hij nodig heeft. Onze gecertificeerde monteurs staan altijd voor je klaar zodat je weer snel en zonder zorgen de weg op kan! 

Veelgestelde vragen over onze Jeep vestiging in Amersfoort

Waar is de Jeep dealer van Stern in Amersfoort?

Wij zijn gevestigd op de Nijverheidsweg-Noord 65 in Amersfoort en zijn goed bereikbaar via de N199.

Wanneer kan ik langskomen om de showroom te bekijken?

Tijdens onze openingstijden ben je altijd welkom om een kijkje te nemen. Onze showroom is doordeweeks geopend van 08:00 tot 18:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:00.