Goede bereikbaarheid
Verse bonenkoffie
Moderne werkplaats

Dé Jeep dealer van Houten en omstreken

Net buiten Utrecht langs de A27 vind je onze Jeep vestiging in Houten. Je bent bij ons altijd van harte welkom voor het kopen, onderhouden en repareren van jouw Jeep!  

Onze vestiging heeft een grote showroom, een grote voorraad auto’s en onderdelen en moderne werkplaats met de volgende faciliteiten: 

  • Gratis parkeren  
  • Gratis WiFi  
  • Gezellige showroom  
  • Moderne werkplaats  
  • Verse bonenkoffie 

Openingstijden Jeep-dealer Stern in Houten

Jeep op voorraad in Houten

Wij hebben een grote voorraad met rijk uitgeruste en scherp geprijsde nieuwe én tweedehands Jeeps. Als officiële Jeep dealer weten we waar we mee bezig zijn en kunnen we je goed helpen bij het maken van de juiste keuze. Bekijk eenvoudig online ons aanbod en maak een afspraak om zelf de power van Jeep te ervaren tijdens een proefrit.

Jeep onderhoud en service

Om zorgeloos rond te blijven rijden met je Jeep, is het belangrijk dat deze goed onderhouden wordt. Voor onderhoud, reparatie of een nieuwe APK ben je altijd welkom bij ons. We hebben de juiste kennis en onderdelen én zijn erkend Jeep dealer. Onze gecertificeerde monteurs staan altijd voor je klaar, zodat je weer snel en zonder problemen de weg op kan. 

Veelgestelde vragen over onze Jeep vestiging in Houten

Waar zit de Jeep dealer van Stern in Houten?

Wij zijn gevestigd op de Ringveste 4 in Houten en zijn makkelijk te bereiken via de A27, afslag 29.

Wanneer kan ik langskomen om de showroom te bekijken?

Tijdens onze openingstijden ben je altijd welkom om een kijkje te nemen. Onze showroom is doordeweeks geopend van 08:00 tot 18:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:00.