Jeep staat bekend om zijn grote modellen. Dit geeft de Jeeps een stabiele wegligging wat zorgt voor een comfortabele rijervaring. De vernieuwde uitstraling van Jeep is moderner en zakelijker dan ooit. Hierdoor zijn de verschillende modellen nu ook uiterst geschikt voor zakelijke lease. Benieuwd naar de verschillende modellen van Jeep? Of naar de mogelijkheden van zakelijke lease? Wij helpen je graag. Voor direct contact zijn wij bereikbaar op 088 - 292 36 10.

Zakelijk leasen uit voorraad

Wil  je snel een nieuwe Jeep zakelijk leasen voor een scherpe maandprijs? Ga dan voor een model uit voorraad Bij Stern beschikken we altijd over een grote voorraad rijk uitgeruste modellen. De kans is groot dat jouw ideale Jeep er al tussen staat! Je kan onze voorraad gemakkelijk online bekijken. Als je gevonden hebt waar je naar op zoek was kan je een afspraak maken voor een proefrit. Zo kan je zelf het karakter van Jeep ervaren.

Vast maandbedrag
Gratis pechhulp
Gratis vervangend vervoer
Maximale flexibiliteit

Operational lease

Met full operational lease sta je nooit meer voor onverwachte kosten. Wij financieren de aankoopsom van jouw Jeep maar regelen ook alle nodige services. Van verzekering tot onderhoud én 24/7 pechhulp. Voor dit alles betaal je een vast bedrag per maand. Als je meer controle wil over de services die je krijgt is netto operational lease een goede oplossing. Je betaalt dan een vast bedrag per maand voor de auto maar bent zelf verantwoordelijk voor de rest.

Financial lease

Met financial lease financieren wij de aankoopsom van je auto, maar je bent wel zelf direct de eigenaar. Dit is erg handig als je een auto wil aanschaffen voor je onderneming, maar ook ruimte wil overhouden voor andere investeringen. Ook heb je de vrijheid om zelf te kiezen welke services je nodig hebt voor je auto. Het maandbedrag, slottermijn en de looptijd van het contract kunnen worden afgestemd op jouw wensen.

Wil je meer weten over het zakelijk leasen van een Jeep?

Veelgestelde vragen over het zakelijk leasen van een Jeep

Welke Jeep modellen kan ik zakelijk leasen?

Bij Stern beschikken we over alle modellen van Jeep en dankzij ons landelijke netwerk kunnen we ze ook snel bijbestellen én leveren. Van Jeep hebben we de Renegade, Compass én de Wrangler.

Kan ik ook een Jeep uit voorraad rijden met zakelijk lease?

Ja, dat kan. In onze showroom hebben we vaak veel rijk uitgeruste Jeeps staan die je kan leasen voor een scherpe prijs per maand. Bekijk de voorraad hier.

Welke vormen van zakelijke lease zijn er voor Jeep?

Bij zakelijke lease heb je drie mogelijkheden, full en netto operational lease en financial lease. Met full en netto operational lease ben je niet direct eigenaar van het voertuig. 

  1. Met full operational lease worden alle bijbehorende zaken voor je geregeld voor een vast bedrag per maand. 
  2. Met netto operational lease ben je vrij om deze zaken zelf te regelen. 
  3. De laatste vorm is financial lease. Wij financieren je auto maar je bent wél direct zelf de eigenaar.