De Ceed GT-Line Editions met voordeel tot maar liefst €3.750!

Ervaar de complete rijdynamiek van de Ceed-familie in een nóg sportiever design: de GT-Line Edition. Nu tijdelijk met heel veel voordeel!

De Kia Ceed GT-Line Editions zijn echte blikvangers. Uniek voor deze actiemodellen zijn de GT-Line logo’s verwerkt in de stoelen, het stuurwiel en op de achterzijde van de auto. De details zijn sportief én chique, zoals de side skirts, GT-Line bumpers met uitlaatsierstukken, 17” lichtmetalen velgen en privacy glass. Ook binnen zit je goed met het 10,25” full map navigatiesysteem, dual zone climate control en cruise control. De Kia Ceed GT-Line Editions zijn de meest complete en sportieve actiemodellen van dit moment.

De Kia Ceed GT-Lines zijn beschikbaar als 1.0 T-GDi of 1.5 T-GDi . De laatste is ook verkrijgbaar als automaat, o.a. uitgerust met Mild Hybrid technologie voor een zuinigere en schonere rit. Met de 1.5 T-GDi’s profiteer je van het maximale productvoordeel van € 2.500,-.

Vind hieronder de Kia Ceed GT-Line Edition die bij je past en vraag direct een offerte aan, want op = op!

Actiemodellen

Kia - GT-Line Actie - Ceed - Page Image - 2
Inruilvoordeel tot € 1.250

Kia Ceed GT-Line Edition

1.0 T-GDI

Kopen vanaf

€ 26.495

Private lease

€ 384


De Kia Ceed GT-Line Edition is standaard uitgerust met: 

 • 1Stoelverwarming vóór
 • Suede sportstoelen incl. GT-Line logo
 • GT-Line bumpers met geïntegreerde uitlaatsierstukken in achterbumper
 • 17 inch lichtmetalen GT-Line velgen
 • Glazen schuif-/kanteldak (type: wide)
Kia - GT-Line Actie - Ceed SW - Page Image
Inruilvoordeel tot € 1.250

Kia Ceed SW GT-Line Edition

1.0 T-GDI

Kopen vanaf

€ 27.445

Private lease

€ 384


De Kia Ceed Sportswagon GT-Line Edition is standaard uitgerust met: 

 • Suede sportstoelen incl. GT-Line logo
 • GT-Line bumpers met geïntegreerde uitlaatsierstukken in achterbumper
 • 17 inch lichtmetalen GT-Line velgen
 • Wide sunroof
 • Lichtsensor
Kia - GT-Line Actie - ProCeed - Page Image
Inruilvoordeel tot € 1.250

Kia ProCeed GT-Line Edition

1.0 T-GDI

Kopen vanaf

€ 28.495

Private lease

€ 419


De Kia ProCeed GT-Line Edition is standaard uitgerust met: 

 • LED-koplampen
 • Suede sportstoelen inclusief GT-Line logo
 • GT-Line bumpers met geïntegreerde uitlaatsierstukken in achterbumper
 • Parkeersensoren achter
 • Privacy glass

Profiteer nu van de Kia GT-Line Editions!

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Actievoorwaarden

Gem. brandstofverbruik: in afwachting van definitieve homologatie.
Getoonde afbeelding van het interieur is van toepassing op de uitrusting van de ProCeed. De Ceed Hatchback en Sportswagon beschikken over een reguliere handrem, in plaats van een elektrisch bedienbare handrem.

De vermelde waarden voor het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot zijn gemeten volgens de Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure (WLTP) overeenkomstig Verordening (EG) nr. 715/2007 in de versie die geldig is voor de typegoedkeuring van het desbetreffende voertuigmodel. Onder normale omstandigheden kunnen verbruikscijfers afwijken door o.a. rijstijl, snelheid, gebruik van comfort-/nevenverbruikers, buitentemperatuur, aantal passagiers/bagage en topografische omstandigheden.

De genoemde acties en bijbehorende consumentenprijzen zijn geldig bij aankoop van een nieuwe Kia Ceed hatchback, Kia Ceed Sportswagon of Kia ProCeed met een uiterste kentekenaanvraag en registratiedatum van 28-12-2020. Het genoemde voordeel is opgebouwd uit inruilvoordeel en productvoordeel. Het productvoordeel is reeds verrekend in de vanafprijs. De acties gelden, tenzij anders vermeld, niet i.c.m. andere acties en zolang de voorraad strekt. Op=op. Genoemde consumentenadviesprijs is inclusief kosten rijklaarmaken bestaande uit: het transporteren van de auto, het reinigen en poetsen van de auto, de nulbeurt, de kentekenplaten, handling- en administratiekosten, recyclingbijdrage, leges, kosten tenaamstelling, een modelspecifieke mattenset en een veiligheidshamer. Prijzen zijn excl. metallic lak, tenzij specifiek anders vermeld. Getoonde modellen kunnen afwijken van de beschreven uitvoering. Wijzigingen en zetfouten voorbehouden.kunnen afwijken van de werkelijkheid. De modellenreeks, technische specificaties, consumentenadviesprijzen en uitrusting kunnen zonder voorafgaande kennisgeving gewijzigd worden. Bovendien kunnen auto’s op afbeeldingen voorzien zijn van opties, die niet leverbaar zijn op de Nederlandse markt of op de getoonde uitvoering. Er kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard voor eventuele onjuistheden. Neem voor actuele informatie contact op met de Kia-dealer of raadpleeg de prijslijst voor het actuele leveringsprogramma.