Schakel over naar elektrisch

Met dit motto maakt Kia duidelijk dat er al veel Kia-rijders zijn die al elektrisch rijden, elke dag. Die zijn al over- én ingestapt. Bijvoorbeeld in de elektrische e-Niro. En sinds kort is er ook de 100% elektrische e-Soul met een rijbereik van ruim 450 km (WLTP). Voor wie naast batterijtechnologie ook nog graag vertrouwt op een benzinemotor met lage CO2- uitstoot, biedt Kia bovendien een compleet aanbod hybrides en plug-in hybrides. Zoveel keuzevrijheid in aandrijfsystemen vind je nergens.

Rijbereik Kia e-Niro en e-Soul

Met een elektrische auto kom je verder dan je denkt. De e-Soul en de e-Niro hebben een rijbereik tot 452 km en 455 km volgens WLTP. Als je daarbij bedenkt hoe vaak per jaar jij in één rit meer dan 200 km aflegt, snap je al snel: de actieradius van een elektrische Kia is in de praktijk meestal méér dan genoeg! 

Zorgeloos elektrisch rijden met de laadoplossingen van Stern

Stern is jouw one-stop-shop voor de aanschaf een nieuwe elektrische auto. Bij ons kun je namelijk niet alleen terecht voor jouw nieuwe Kia e-Niro of e-Soul, maar ook voor het regelen van een geschikte laadoplossing. Zo zorgen wij - wanneer jij dat wilt - voor de juiste laadpaal, de installatie ervan én een bijbehorende laadpas. Stern en Kia werken samen met Abel&Co, een vakkundige leverancier van kwaliteit. 

Jouw elektrische Kia opladen

Jouw elektrische Kia opladen kan op veel plekken en manieren. Gewoon thuis, overdag of ’s nachts. Op kantoor of in de stad aan een laadpaal. Of onderweg, aan een snellader. Een volle accu haal je tegenwoordig bijna overal. 

Kosten en bijtelling

Een elektrische Kia biedt veel (fiscale) voordelen, zowel bij aanschaf als bij gebruik. Daar geniet je als eigenaar, berijder of ondernemer dus extra van. Je betaalt geen BPM of wegenbelasting. En als zakelijke rijder betaal je een lekker lage bijtelling. 

Hybrid & Plug-in Hybrid

Een hybride auto heeft niet slechts één motor, maar twee. Terwijl conventionele auto’s werken met een verbrandingsmotor en brandstof, en elektrische auto’s met een elektromotor en accu’s, heeft een hybride de voordelen van allebei. 

Een Plug-in Hybrid kun je zelfs met de bijgeleverde laadkabels opladen via een normaal stopcontact of aan een openbare laadpaal. Dat geeft de PHEV een groter puur elektrisch bereik dan een gewone Hybrid.

100% Elektrisch

Een volledige elektrische Kia heeft alleen een elektromotor en stoot geen schadelijke stoffen uit – hij heeft niet eens een uitlaat. De accu’s laad je op via stopcontact, laadpaal of snellader én door het terugwinnen van bewegingsenergie. Als je remt op de motor, werkt de elektromotor als dynamo en win je zelfs het kleinste beetje kinetische energie terug. 

Elektrisch rijden is voor zakelijke rijders zeer interessant. Met een lage bijtelling voor zakelijke rijders en een indrukwekkend rijbereik tot 455 km (volgens WLTP) op een volle batterij, is een elektrische Kia de ideale keuze.

Connectiviteit

De superslimme UVO Connect app, speciaal door Kia ontwikkeld voor Android en Apple smartphones, vertelt je alles wat je wilt weten over je auto, de actuele status en je gemaakte ritten. En, nog mooier: je kunt er veel zaken zelfs op afstand mee uitlezen of bedienen.