Kopen vanaf

€ 24.295

Private lease

€ 359

Business lease

€ 394

Bijtellingspercentage

22%

Ontdek de Kia Ceed Sportswagon

De naam Sportswagon krijg je niet zomaar. Dat vraagt om een perfecte balans tussen ruimte en stijl. Tussen praktische eigenschappen en design. Tussen functionaliteit en liefde voor details. Dat is precies wat de Kia Ceed Sportswagon heeft. Hij combineert een krachtig design, grote laadruimte en een stabiele wegligging. Zo geniet jij elke rit weer.  

Kia Ceed Sportswagon uitvoeringen

Downloads

Ben je op zoek naar alle details, de verschillende uitvoeringen, motoren, opties en natuurlijk de actuele prijzen van de Kia Ceed Sportswagon? Download dan gemakkelijk de brochure en prijslijst. Hierin kun je alle informatie vinden vanaf de bank. 

Kia Ceed Sportswagon zelf ervaren?

Ontdek de Kia Ceed Sportswagon nu zelf. Maak online een afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het kiezen van je auto. 

Flexibele bagageruimte


De nieuwe Kia Ceed Sportswagon biedt veel meer dan ruimte voor jou en je passagiers. Ook biedt hij maar liefst 625 liter laadruimte. Hiermee staat hij aan de top van zijn segment. Je deelt al die bagageruimte handig in. Zo zijn er extra opbergvakken en een achterklep die automatisch opengaat. Verder gebruik je slimme extra’s, zoals bagagehaakjes en vloernetten, om je spullen op de juiste plek te houden.  

Stern, de Kia-dealer van Nederland

Wil je meer weten over Kia en de aankoop, financiering of leasing van jouw nieuwe auto? Kom dan naar een van onze vestigingen. Wij helpen je graag verder. Met vestigingen in heel Nederland is er altijd een Stern vestiging in de buurt. 

Neem contact op met Stern

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Om je aanvraag in behandeling te nemen en af te handelen verwerkt Stern de door jou ingevulde gegevens. Voor meer informatie over de verwerking van je persoonsgegevens, en je rechten daarbij, kun je ons privacybeleid bekijken.

 

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Kia Ceed Sportswagon

Hoeveel zitplaatsen heeft Kia Ceed Sportwagon?

De Kia Ceed Sportswagon heeft vijf zitplaatsen. 

Hoeveel bagageruimte heeft de Kia Ceed Sportswagon?

De Ceed Sportswagon biedt maar liefst 625 liter bagageruimte. Dit is inclusief twee opbergvakken onder de laadvloer. 

Kan ik de Kia Ceed Sportswagon Private Leasen?

Ja, je rijdt al een Kia Ceed Sportswagon Private Lease vanaf €359 per maand.