Kopen vanaf

€ 44.595

Private lease

€ 579

Business lease € 539

€ 519

Bijtellingspercentage

12%

De uitdagende en volledig elektrische Kia EV6

De gloednieuwe Kia EV6 is een crossover zoals we nog niet eerder hebben gezien. Een ruime, dynamische auto ontworpen volgens de nieuwe Kia designfilosofie met een combinatie van krachtige lijnen, high-end technologie én een emissie-vrije elektromotor. De Kia EV6 biedt een rijbereik van maar liefst 510 km, accelereert in 3,5 seconden van 0 naar 100 en kan ultra snel worden opgeladen. Zo laad je hem in 4,5 minuut op voor 100 km rijden!
De Kia EV6 is gemaakt om te inspireren en biedt met de laatste technologie ongetwijfeld veel rijplezier. De Kia EV6 is de eerste van een generatie nieuwe elektrische modellen van Kia en schept daarmee ongekend hoge verwachtingen.

De reserveringen voor de Kia EV6 stromen binnen, dus neem contact op met een van onze Kia-vestigingen en reserveer hem direct!

Kia EV6 uitvoeringen

Plan jouw unieke moment met de Kia EV6

Binnenkort verwachten wij de gloednieuwe Kia EV6 in de showroom. Wil jij als één van de eerste een proefrit maken in dit nieuwe model? Geef dan jouw gegevens door en wij nemen contact op zodra de data bekend zijn!

Downloads

Ben je op zoek naar alle details, de verschillende uitvoeringen, motoren, opties en natuurlijk de actuele prijzen van de Kia EV6? Download dan gemakkelijk de  prijslijst. Hierin kun je alle informatie vinden vanaf de bank.

Kia's 'Movement to Inspire'

De EV6 is uniek in zijn soort en is aldus Kia de perfecte belichaming van de nieuwe merkbelofte 'Movement to Inspire'. Alles in deze nieuwe crossover is bedacht om jou als bestuurder te inspireren en te plezieren. De riante binnenruimte, speciale relax-stoelen, de technische snufjes en het premium audiosysteem laten al je zintuigen prikkelen en laten je direct thuisvoelen. Klinkt mooi, toch? Kom het zelf beleven in de showroom van Kia-dealer Stern. Meld je aan en we houden je op de hoogte met al het nieuws rondom de EV6 en zorgen ervoor dat jij als een van de eersten de EV6 zelf kunt ervaren tijdens een proefrit!

Stern, de Kia-dealer van Nederland

Wil je meer weten over Kia en de aankoop, financiering of leasing van jouw nieuwe auto? Kom dan naar een van onze vestigingen. Wij helpen je graag verder. Met vestigingen in heel Nederland is er altijd een Stern-vestiging bij jou in de buurt.

Houd mij op de hoogte van de nieuwe EV6

Heb je een vraag, wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwe Kia of wil je als eerste kunnen proefrijden? Vul dit formulier in en wij nemen contact met je op. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de nieuwe Kia EV6

Wat kost de Kia EV6?

De Kia EV6 is verkrijgbaar vanaf € 44.595.

Is de Kia EV6 volledig elektrisch?

Ja, de Kia EV6 is volledig elektrisch en daarmee vrij van uitstoot. Het is daarmee ook de eerste volledig elektrische auto van Kia, een primeur dus! 

Wat is de actieradius van de Kia EV6?

De Kia EV6 heeft een rijbereik tot maar liefst 510 km. Daarnaast kan hij ultra-snelladen, waardoor je met 4,5 minuut laden wel 100 km kunt rijden. 

Wanneer kan ik een proefrit maken in de Kia EV6?

Stern heeft op dit moment de EV6 nog niet in de showroom staan. Binnenkort zullen de eerste auto's richting de showroom komen. Laat je gegevens achter via het contactformulier en we nemen contact met je op zodra de eerste data bekend zijn voor het maken van een proefrit!