Kopen vanaf

€ 29.495

Private lease

€ 399

Bijtellingspercentage

22%

Ontdek de Kia Niro

De Kia Niro valt op. Je blijft kijken wanneer je hem voor het eerst ziet. Het ontwerp is van alle kanten op elkaar afgestemd. De Niro is zuinig en krachtig door de combinatie van verschillende motoren. Ook heeft de Kia Niro een automatische versnellingsbak. Ervaar de rust en ruimte in de Kia Niro. Het interieur van de Niro is flexibel genoeg voor jouw actieve levensstijl: jij bepaalt, de Niro past zich aan. Klap de achterbank neer voor grote stukken bagage, terwijl je je kostbaarheden veilig uit het zicht opbergt. Je hoeft nooit meer iets te laten staan.

Kia Niro uitvoeringen

Downloads

Ben je op zoek naar alle details, de verschillende uitvoeringen, motoren, opties en natuurlijk de actuele prijzen van de Kia Niro? Download dan gemakkelijk de brochure en prijslijst. Hierin kun je alle informatie vinden vanaf de bank. 

Kia Niro zelf ervaren

Ontdek de Kia Niro nu zelf. Maak online een afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze vestigingen. Onze medewerkers helpen je graag bij het kiezen van je auto. 

De ideale stadsauto

Remmen en optrekken is gebruikelijk tijdens het rijden in de stad. De Niro schakelt tussen de benzine- en elektromotor. En soms gebruikt hij ze allebei tegelijkertijd. Tijdens het afremmen wordt de energie opgevangen. Hierna wordt hij omgezet in elektriciteit en gebruikt om de accu weer op te laden. Zo verbruik je minder brandstof en stoot je minder CO2 uit. De Kia Niro is de ideale stadsauto, Stijlvol, comfortabel en stil.  

Stern, de Kia-dealer van Nederland

Wil je meer weten over Kia en de aankoop, financiering of leasing van jouw nieuwe auto? Kom dan naar een van onze vestigingen. Wij helpen je graag verder. Met vestigingen in heel Nederland is er altijd een Stern vestiging bij jou in de buurt.  

Neem contact op met Stern

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Om je aanvraag in behandeling te nemen en af te handelen verwerkt Stern de door jou ingevulde gegevens. Voor meer informatie over de verwerking van je persoonsgegevens, en je rechten daarbij, kun je ons privacybeleid bekijken.

 

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Kia Niro

Hoeveel kofferruimte heeft de Kia Niro?

De Kia Niro heeft een flinke kofferruimte, met een inhoud van 436 liter. Zo kun je probleemloos je bagage kwijt. De achterbank is ook nog eens in delen neer te klappen voor extra ruimte. Je hoeft dus nooit meer iets te laten staan. 

Hoeveel trekgewicht heeft de Kia Niro?

De Kia Niro heeft een trekgewicht van 1.300 kg. 

Hoeveel jaar garantie heeft de Kia Niro?

Elke nieuwe Kia wordt geleverd met een garantietermijn van 7 jaar.