Schonere lucht kun je niet zien, wel inademen

In deze tijd is het erg belangrijk dat jouw Kia schoon en fris is. Met name het schoon houden van onzichtbare bacteriën en virussen is belangrijk. Wij bieden daarom drie speciale programma’s aan voor het reinigen van het interieur van jouw Kia. Daarnaast is er een speciale aanbieding in combinatie met onderhoud. 

Kia Interieurreiniging programma’s

Basis Air Sanitiser. 


Nu voor €69

Wij bestrijden met onze Air Sanitiser snel en duurzaam onaangename geurtjes in het interieur van je Kia. De formule is geurabsorberend en verspreidt een aangenaam frisse muntgeur. Bevat geen parfumolie. 

 

Plus Ozon behandeling. 


Nu voor €99

Het interieur en aircosysteem van je Kia wordt intensief gereinigd met Ozon. Ozon is ideaal om vieze geuren, ziektekiemen, bacteriën, virussen, schimmels, sporen en gisten uit het interieur van je Kia te verwijderen. Ozon doodt bacteriën, maakt virussen inactief, verbetert de luchtkwaliteit in je Kia en vermindert problemen van allergieën. 

Pro Airco Hygiënereiniger / Ozon behandeling. 

Nu voor €129

In onze meest uitgebreide optie, breiden we het Plus programma nog verder uit. We controleren de airco op correcte werking en stofzuigen het interieur van je Kia, zodat je weer lekker fris naar huis rijdt. 

Speciale aanbieding in combinatie met onderhoud! 

Nu voor €39

Ook kun je gebruik maken van onze speciale aanbieding. Wanneer je een onderhoudsbeurt in combinatie met het vervangen van je interieurfilter laat uitvoeren, dan is de Plus Ozonbehandeling voordeliger. 
 

Op zoek naar meer informatie?