Private Lease de Kia Ceed voor een vast bedrag per maand

Stijl, ruimte en rijplezier. De Kia Ceed heeft het allemaal in huis. Zijn 3D-gevormde tiger nose grille, verchroomde uitlaat en lichtmetalen velgen maken de Ceed zeer sportief. Met Private Lease van Stern is de Kia Ceed voor een vast bedrag per maand, all-in, jouw nieuwe maatje op de weg.

Private Lease de Kia Ceed

De Kia Ceed zelf ervaren?

Ontdek de Kia Ceed nu zelf. Maak online een afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het kiezen van je auto.

Maximaal rijcomfort

De Kia Ceed heeft een nieuw onderstel gekregen, waarmee je nog meer grip en maximaal rijcomfort ervaart. Of je nu door een bocht, op de snelweg of in de stad rijdt. Hij ligt in iedere situatie goed op de weg. Ga voor een Kia Ceed uit voorraad en je rijdt snel weg in deze aantrekkelijke bolide.

Private Lease de Kia Ceed

Veelgestelde vragen over de Kia Picanto private leasen

Wat kost het privé leasen van een Kia Ceed per maand?

Bij Kia-dealer Stern lease je al een Kia Rio vanaf €359 per maand. Dit is o.b.v. 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar, inclusief btw. 

Kan ik een Kia Ceed leasen uit voorraad?

Jazeker, bij Stern hebben wij diverse Kia Ceeds op voorraad staan. Bekijk hier ons actuele aanbod.  

Waar kan ik meer informatie vinden over de Kia Ceed?

Meer informatie over de Kia Ceed vind je op de modelpagina op deze site. Op deze pagina vind je onder andere de brochure en prijslijst van deze auto.