Private Lease de Kia Ceed Sportswagon voor een vast bedrag per maand

De Kia Ceed Sportswagon combineert een krachtig design, grote laadruimte en een stabiele wegligging. Zo geniet jij elke rit weer. De Ceed Sportswagon is gemaakt met liefde voor details. Heb je interesse in de Kia Ceed Sportswagon. Met Private Lease van Stern rijd je in een nieuwe auto voor een vast bedrag per maand. In dit maandbedrag zit alles inbegrepen. Je hoeft alleen nog maar te tanken.

Private Lease de Kia Ceed Sportswagon

De Kia Ceed Sportswagon zelf ervaren?

Ontdek de Kia Ceed Sportswagon nu zelf. Maak online een afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het kiezen van je auto.

Lekker ruim

De nieuwe Kia Ceed Sportswagon is met maar liefst 625 liter laadruimte lekker ruim. Maak gebruik van slimme extra’s, zoals bagagehaakjes en vloernetten, om je spullen op de juiste plek te houden.  Dankzij de extra opbergvakken en een achterklep die automatisch opengaat neem je gemakkelijk en efficiënt spullen mee. Interesse in het Private Leasen van de Sportage? Wij stellen met plezier een nieuwe auto voor je samen. Wil je liever snel wegrijden in je nieuwe aanwinst, bekijk dan onze modellen uit voorraad. Deze vaak rijk uitgeruste modellen zijn zeer aantrekkelijk geprijsd. Bekijk de voorraad hier.

Private Lease de Kia Ceed Sportswagon

Veelgestelde vragen over de Kia Ceed Sportswagon private leasen

Wat kost het privé leasen van een Kia Ceed Sportwagon per maand?

Bij Kia-dealer Stern lease je al een Kia Sportage vanaf €359 per maand. Dit is o.b.v. 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar, inclusief btw. 

Kan ik een Kia Ceed Sportwagon leasen uit voorraad?

Jazeker, bij Stern hebben wij diverse Kia Ceed Sportwagons op voorraad staan. Bekijk hier ons actuele aanbod.  

Waar kan ik meer informatie vinden over de Kia Ceed Sportwagon?

Meer informatie over de Kia Ceed Sportwagon vind je op de modelpagina op deze site. Op deze pagina vind je onder andere de brochure en prijslijst van deze auto.