Private Lease de Kia e-Niro voor een vast bedrag per maand

100% elektrisch rijden doe je in de Kia e-Niro. De actieradius van 455 km en de snellaad-functie geeft je volop schone bewegingsvrijheid. Rem en je slaat energie op om daarna weer te gebruiken. Als je de e-Niro voor het eerst ziet, blijf je kijken. Het design is fraai en strak, terwijl je geen ruimte en gemak hoeft in te leveren. Heb je interesse in de Kia e-Niro. Met Private Lease van Stern rijd je in een nieuwe e-Niro voor een vast bedrag per maand. In dit maandbedrag zit alles inbegrepen. Je hoeft alleen nog maar te tanken.

Private Lease de Kia e-Niro

De Kia e-Niro zelf ervaren?

Ontdek de Kia e-Niro nu zelf. Maak online een afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het kiezen van je auto.

Ruimte voor je spullen en jezelf

Genoeg hoofd- en beenruimte, veel spullen meenemen en een indeling die je naar je eigen wens kunt aanpassen. De Kia e-Niro biedt het allemaal. Interesse in het Private Leasen van de Kia e-Niro? Wij stellen met plezier een nieuwe auto voor je samen. Wil je liever snel wegrijden in je nieuwe aanwinst, bekijk dan onze modellen uit voorraad. Deze vaak rijk uitgeruste modellen zijn zeer aantrekkelijk geprijsd. Bekijk de voorraad hier.

Private Lease de Kia e-Niro

Veelgestelde vragen over de Kia e-Niro private leasen

Wat kost het privé leasen van een Kia e-Niro-per maand?

Bij Kia-dealer Stern lease je al een Kia e-Niro vanaf €699 per maand. Dit is o.b.v. 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar, inclusief btw. 

Kan ik een Kia e-Niro leasen uit voorraad?

Jazeker, bij Stern hebben wij diverse Kia e-Niro op voorraad staan. Bekijk hier ons actuele aanbod.  

Waar kan ik meer informatie vinden over de Kia e-Niro?

Meer informatie over de Kia e-Niro vind je op de modelpagina op deze site. Op deze pagina vind je onder andere de brochure en prijslijst van deze auto.