Private lease de Kia e-Niro voor een vast bedrag per maand

100% elektrisch rijden doe je in de Kia e-Niro. De actieradius van 455 km en de snellaad-functie geeft je volop schone bewegingsvrijheid. Het design is fraai en strak, terwijl je geen ruimte en gemak hoeft in te leveren. 

Bij Stern private lease je een gloednieuwe Kia e-Niro vanaf € 419 per maand en geniet je van alle voordelen van elektrisch rijden. Naast een scherp private leasetarief kun je je huidige auto voordelig bij ons inruilen. Wil je weten wat jouw auto ongeveer waard is? Gebruik dan onze online taxatietool en krijg binnen 1 minuut een indicatieve waarde toegestuurd. 

Bereken hieronder gemakkelijk jouw private lease tarief en vraag direct een proefrit of offerte aan, of bekijk onze actuele voorraad nieuwe en tweedehands modellen

Scherpe actietarieven
Rijk uitgeruste uitvoeringen
Onbezorgd autorijden

Actiemodellen van de Kia e-Niro met de grootste accu!

Private lease de Kia e-Niro

Ruimte voor je spullen en jezelf

Genoeg hoofd- en beenruimte, veel spullen meenemen en een indeling die je naar je eigen wens kunt aanpassen. De Kia e-Niro biedt het allemaal. Interesse in het private leasen van de Kia e-Niro? Wij stellen met plezier een nieuwe auto voor je samen. Wil je liever snel wegrijden in je nieuwe aanwinst, bekijk dan onze modellen uit voorraad. Deze vaak rijk uitgeruste modellen zijn zeer aantrekkelijk geprijsd. Bekijk de voorraad hier.

Private lease de Kia e-Niro

Heb je een vraag over private lease? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatie tool. In slechts 2 stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

De Kia e-Niro zelf ervaren?

Ontdek de Kia e-Niro nu zelf. Maak online een afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het kiezen van je auto.

Veelgestelde vragen over de Kia e-Niro private leasen

Wat kost het privé leasen van een Kia e-Niro-per maand?

Bij Kia-dealer Stern lease je al een Kia e-Niro vanaf € 379 per maand. Dit is op basis van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar.

Kan ik een Kia e-Niro leasen uit voorraad?

Jazeker, bij Stern hebben wij diverse Kia e-Niro op voorraad staan. Bekijk hier ons actuele aanbod.  

Waar kan ik meer informatie vinden over de Kia e-Niro?

Meer informatie over de Kia e-Niro vind je op de modelpagina op deze site. Op deze pagina vind je onder andere de brochure en prijslijst van deze auto.  

Wat zit bij het private leasetarief van de Kia e-Niro inbegrepen?

Bij het leasetarief van de Kia e-Niro zijn de volgende zaken inbegrepen:

  • Motorrijtuigenbelasting
  • Reparatie en regulier onderhoud
  • Banden
  • Premie voor een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering
  • Premie voor de cascoverzekering voor dekking van eventuele schade aan het voertuig door een aanrijding, diefstal of ander plotselinge gebeurtenissen
  • Premie voor een ongevallen inzittendenverzekering
  • Premie voor een rechtsbijstandverzekering
  • 24/7 pechhulp
  • Vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 72 uur

Voor meer informatie over private lease van Stern verwijzen we je graag naar onze algemene informatiepagina. Vragen? Neem dan vooral contact met ons op, we adviseren je graag!