Private Lease de Kia e-Soul voor een vast bedrag per maand

De Kia e-Soul is een spannende verschijning met zijn moderne lijnen, frisse kleuren en hightech details. Deze 100% elektrische crossover heeft een aansprekend interieur met sfeerverlichting die de stemming van je muziek volgt. Je rijdt maar liefst tot 452 km (WLTP) ver op één acculading. De Kia e-soul is nu privé te leasen bij Stern voor een vast bedrag per maand.

Private Lease de Kia e-Soul

De Kia e-Soul zelf ervaren?

Ontdek de Kia e-Soul nu zelf. Maak online een afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het kiezen van je auto.

De Kia e-Soul is fris en verrassend van binnen en van buiten 

De Kia e-Soul is net zo fris en verrassend van binnen als van buiten. Ervaar de ruimte, pure kwaliteit en het eigenzinnige design. Dankzij de slimme hulpsystemen in de Kia e-Soul verminder je de gevaren en stress van rijden in druk verkeer. De Kia  e-Soul maakt elektrisch rijden fun, eigenzinnig én milieubewust tegelijk. In welk van de zeven uitgesproken kleuren laat jij je e-Soul leveren? 

Private Lease de Kia e-Soul

Veelgestelde vragen over de Kia e-Soul private leasen

Wat kost het privé leasen van een Kia Kia e-Soul per maand?

Bij Kia-dealer Stern lease je al een Kia Kia e-Soul vanaf €479 per maand. Dit is o.b.v. 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar, inclusief btw. 

Kan ik een Kia Kia e-Soul leasen uit voorraad?

Jazeker, bij Stern hebben wij diverse Kia e-Souls op voorraad staan. Bekijk hier ons actuele aanbod.  

Waar kan ik meer informatie vinden over de Kia e-Soul?

Meer informatie over de Kia e-Soul vind je op de modelpagina op deze site. Op deze pagina vind je onder andere de brochure en prijslijst van deze auto.