Private Lease de Kia Niro voor een vast bedrag per maand

De Kia Niro is zuinig en krachtig door de combinatie van verschillende motoren. De Niro schakelt tussen de benzine- en elektromotor. En soms gebruikt hij ze allebei tegelijkertijd. Tijdens het afremmen wordt de energie opgevangen. Hierna wordt hij omgezet in elektriciteit en gebruikt om de accu weer op te laden. Zo verbruik je minder brandstof en stoot je minder CO2 uit.

Private Lease de Kia Niro Hybrid

De Kia Niro Hybrid zelf ervaren?

Ontdek de Kia Niro nu zelf. Maak online een afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het kiezen van je auto.

Ervaar rust en ruimte 

De Kia Niro heeft een automatische versnellingsbak, waardoor je in alle rust lange ritten maakt. De meters die de Niro elektrisch rijdt laten je optimaal genieten van je omgeving. Het interieur is flexibel en past zich aan jou aan. Klap de achterbank neer voor grote stukken bagage, terwijl je je kostbaarheden veilig uit het zicht opbergt. 

Private Lease de Kia Niro Hybrid

Veelgestelde vragen over de Kia Niro Hybrid private leasen

Wat kost het privé leasen van een Kia Niro per maand?

Bij Kia-dealer Stern lease je al een Kia Niro vanaf €399 per maand. Dit is o.b.v. 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar, inclusief btw. 

Kan ik een Kia Niro leasen uit voorraad?

Jazeker, bij Stern hebben wij diverse Kia Niro op voorraad staan. Bekijk hier ons actuele aanbod.  

Waar kan ik meer informatie vinden over de Kia Niro?

Meer informatie over de Kia Niro vind je op de modelpagina op deze site. Op deze pagina vind je onder andere de brochure en prijslijst van deze auto.