Private Lease de Kia ProCeed voor een vast bedrag per maand

Met en laadruimte van 594 liter is de Kia ProCeed de grootste in zijn klasse. Hierdoor heb je altijd voldoende ruimte voor jou, je passagiers en je spullen. Daarnaast ziet de Kia Proceed er met zijn krachtige lijnen, unieke LED-dagrijverlichting en zwart lederen sportstoelen prachtig uit. Heb je interesse in de Kia ProCeed. Private Lease hem nu voor een vast bedrag per maand bij Stern.

Private Lease de Kia ProCeed

De Kia ProCeed zelf ervaren?

Ontdek de Kia ProCeed nu zelf. Maak online een afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het kiezen van je auto.

Combineer luxe en dynamiek

De Kia ProCeed combineert luxe en dynamiek met ruimte. Daarnaast zit hij vol slimme ideeën. Zo opent de achterklep automatisch als je met je Smart Key achter de auto gaat staan. Interesse in de Kia ProCeed? Wij stellen met plezier een nieuwe auto voor je samen. Zo weet je zeker dat je de Kia ProCeed krijgt die voldoet aan al jouw wensen. Wil je liever snel wegrijden in je nieuwe aanwinst, bekijk dan onze modellen uit voorraad. Deze vaak rijk uitgeruste modellen zijn zeer aantrekkelijk geprijsd. Bekijk de voorraad hier

Private Lease de Kia ProCeed

Veelgestelde vragen over de Kia ProCeed private leasen

Wat kost het privé leasen van een Kia ProCeed per maand?

Bij Kia-dealer Stern lease je al een Kia ProCeed vanaf €449 per maand. Dit is o.b.v. 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar, inclusief btw. 

Kan ik een Kia ProCeed leasen uit voorraad?

Jazeker, bij Stern hebben wij diverse Kia ProCeeds op voorraad staan. Bekijk hier ons actuele aanbod.  

Waar kan ik meer informatie vinden over de Kia ProCeed?

Meer informatie over de Kia ProCeed vind je op de modelpagina op deze site. Op deze pagina vind je onder andere de brochure en prijslijst van deze auto.