Private Lease de Kia Rio voor een vast bedrag per maand

Met de nieuwe Kia Rio steel je gegarandeerd de show. De Rio is sportief, elegant en perfect in balans. Met zijn typische tiger nose grille en mooie lichtmetalen velgen is hij mooier dan ook. Nog mooier.  De nieuwe Rio is nu privé te leasen bij Stern. Ontdek wat je per maand kwijt bent aan het private leasen van een Kia Rio bij Stern.

Private Lease de Kia Rio

De Kia Rio zelf ervaren?

Ontdek de Kia Rio nu zelf. Maak online een afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het kiezen van je auto.

Kia Rio, een slimme keuze

Ga je voor de Kia Rio als jouw nieuwe Private Lease auto dan ben je slim bezig. De Rio biedt namelijk meerdere oplossingen waar je echt blij van wordt. Zo bereik je met Kia Connected Services zonder omweg de juiste bestemming, helpt de achteruitrijcamera je met inparkeren en hoef je met de stoel- en stuurwielverwarming nooit meer in de kou te zitten. Ga je dan ook nog voor een Kia Rio uit voorraad dan ben je helemaal slim bezig. Hierin rijd je namelijk snel weg.

Private Lease de Kia Rio

Veelgestelde vragen over de Kia Rio private leasen

Wat kost het privé leasen van een Kia Rio per maand?

Bij Kia-dealer Stern lease je al een Kia Rio vanaf €299 per maand. Dit is o.b.v. 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar, inclusief btw. 

Kan ik een Kia Rio leasen uit voorraad?

Bij Stern hebben wij diverse Kia Rio’s op voorraad staan. Bekijk hier ons actuele aanbod.  

Waar kan ik meer informatie vinden over de Kia Rio?

Meer informatie over de Kia Rio vind je op de modelpagina op deze site. Op deze pagina vind je onder andere de brochure en prijslijst van deze auto.