Private Lease de Kia Sportage voor een vast bedrag per maand

De Kia Sportage zit vol details van hoogstaande kwaliteit. Kijk en voel maar eens aan de satijn chromen details. Fijn toch? Het interieur is ook helemaal op jou afgestemd. Je hebt alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Zo kan jij je aandacht op de weg houden. Heb je interesse in de Kia Sportage. Private Lease hem nu voor een vast bedrag per maand bij Stern

Private Lease de Kia Sportage

De Kia Sportage zelf ervaren?

Ontdek de Kia Sportage nu zelf. Maak online een afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het kiezen van je auto.

Opvallend veel ruimte

De Kia Sportage biedt met een laadruimte van 503 liter opvallend veel ruimte. Als je de achterbank naar beneden klapt, vergroot je de inhoud naar maximaal 1.492 liter. Ook is het mogelijk om de bagagevloer te verlagen voor nog meer ruimte. Waar je ook ruimte voor nodig hebt, de Sportage heeft het. Interesse in het Private Leasen van de Sportage? Wij stellen met plezier een nieuwe auto voor je samen. Wil je liever snel wegrijden in je nieuwe aanwinst, bekijk dan onze modellen uit voorraad. Deze vaak rijk uitgeruste modellen zijn zeer aantrekkelijk geprijsd. Bekijk de voorraad hier.

Private Lease de Kia Sportage

Veelgestelde vragen over de Kia Sportage private leasen

Wat kost het privé leasen van een Kia Sportage per maand?

Bij Kia-dealer Stern lease je al een Kia Sportage vanaf €469 per maand. Dit is o.b.v. 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar, inclusief btw. 

Kan ik een Kia Sportage leasen uit voorraad?

Jazeker, bij Stern hebben wij diverse Kia Sportages op voorraad staan. Bekijk hier ons actuele aanbod.  

Waar kan ik meer informatie vinden over de Kia Sportage?

Meer informatie over de Kia Sportage vind je op de modelpagina op deze site. Op deze pagina vind je onder andere de brochure en prijslijst van deze auto.