Private Lease de Kia Stonic voor een vast bedrag per maand

De Kia Stonic is een opvallende verschijning. Dit komt naar voren in zijn opvallende dakrailings, zijn dubbele koplampen en lichtmetalen velgen. En wat dacht je van de krachtige grille? Wil je de Stonic helemaal eigen maken? Kies uit de vele mogelijkheden een kleur die bij je past. Interesse in de Kia Stonic? Private Lease hem nu voor een aantrekkelijk bedrag per maand bij jouw Kia-dealer Stern.  

Private Lease de Kia Stonic

De Kia Stonic zelf ervaren?

Ontdek de Kia Stonic nu zelf. Maak online een afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het kiezen van je auto.

Je rijdt veilig in de Kia Stonic

Dankzij Kia Drive Wise technologie rijd je nog veiliger in een Kia Stonic. Deze technologie helpt je om risico's te signaleren en hij kan zelfs actief ingrijpen om ongevallen te voorkomen. Dus of je nu wilt parkeren, een drukke stad moet doorkruisen of de snelweg pakt, de Kia Stonic staat je bij. Wil je daarnaast snel wegrijden in een nieuwe Kia Stonic? Ga dan voor een uitvoering uit voorraad. 

Private Lease de Kia Stonic

Veelgestelde vragen over de Kia Stonic private leasen

Wat kost het privé leasen van een Kia Stonic per maand?

Bij Kia-dealer Stern lease je al een Kia Stonic vanaf €299 per maand. Dit is o.b.v. 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar, inclusief btw. 

Kan ik een Kia Stonic leasen uit voorraad?

Jazeker, bij Stern hebben wij diverse Kia Stonics op voorraad staan. Bekijk hier ons actuele aanbod.  

Waar kan ik meer informatie vinden over de Kia Stonic?

Meer informatie over de Kia Stonic vind je op de modelpagina op deze site. Op deze pagina vind je onder andere de brochure en prijslijst van deze auto.