Private Lease de Kia XCeed voor een vast bedrag per maand

Een dubbele uitlaat, krachtige SUV-grille en uitdagende lijnen. Hiermee is de Kia XCeed een hele spannende auto om te zien. De ideale auto voor avontuurlijk ingestelde mensen. Interesse in de Kia XCeed, maar geen zin om al je spaargeld uit te geven aan een nieuwe auto? Ga voor Private Lease van Stern. Hiermee rijd je voor een vast bedrag per maand in deze aansprekende auto. 

Private Lease de Kia XCeed

De Kia XCeed zelf ervaren?

Ontdek de Kia XCeed nu zelf. Maak online een afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het kiezen van je auto.

Kia XCeed: kwaliteit en comfort

De XCeed straalt kwaliteit en comfort uit. Dat zie en voel je bij het instappen. De fraaie lijnen van het dashboard en prettige zit maken van iedere rit een feest. Interesse in de Kia XCeed? Wij stellen met plezier een nieuwe auto voor je samen. Zo weet je zeker dat je de Kia XCeed krijgt die voldoet aan al jouw wensen. Wil je liever snel wegrijden in je nieuwe aanwinst, bekijk dan onze modellen uit voorraad. Deze vaak rijk uitgeruste modellen zijn zeer aantrekkelijk geprijsd. Bekijk de voorraad hier.  

Private Lease de Kia XCeed

Veelgestelde vragen over de Kia XCeed private leasen

Wat kost het privé leasen van een Kia XCeed per maand?

Bij Kia-dealer Stern lease je al een Kia XCeed vanaf €379 per maand. Dit is o.b.v. 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar, inclusief btw. 

Kan ik een Kia XCeed leasen uit voorraad?

Jazeker, bij Stern hebben wij diverse Kia XCeeds op voorraad staan. Bekijk hier ons actuele aanbod.  

Waar kan ik meer informatie vinden over de Kia XCeed?

Meer informatie over de Kia XCeed vind je op de modelpagina op deze site. Op deze pagina vind je onder andere de brochure en prijslijst van deze auto.