Onze ervaren monteurs staan voor je klaar!

Uiteraard wil je dat jouw Kia in topconditie is en blijft. Onze ervaren monteurs kennen jouw Kia van binnen en van buiten en doen niets liever dan hem goed onderhouden. Met passie voor het merk Kia en vanuit onze moderne werkplaatsen werken zij graag aan jouw auto. Natuurlijk werken wij alleen met originele onderdelen, waardoor jouw auto zijn waarde behoudt. Kom gerust langs voor een grote of kleine onderhoudsbeurt, de APK of schadeherstel.  

Kia accessoires: maak je Kia persoonlijk

Wil je jouw nu al rijk-uitgeruste Kia nog meer naar je eigen smaak maken? Met de accessoires van Kia, maak je jouw auto nog mooier en persoonlijker. Je kunt bij Kia kiezen uit een breed aanbod accessoires. Of het nu om lichtmetalen velgen, winterbanden, een uitlaatsierstuk of een trekhaak gaat, met Kia-accessoires is er heel veel mogelijk.  Uiteraard zijn de Kia-onderdelen van hoge kwaliteit, betrouwbaar én duurzaam. Ze zijn exact voor jouw Kia ontworpen en passen perfect. Nieuwsgierig? Check de webshop van Kia voor de mogelijkheden. 

Reparatie en vervanging

Bij Stern helpen wij je graag met het vervangen of repareren van onderdelen aan je auto. Zo houden wij je auto altijd in topconditie. Of het nu gaat om een set nieuwe banden, een uitlaat die aan vervanging toe is of andere ruitenwissers. Vervang of repareer altijd tijdig onderdelen aan je auto. Zo zorg je ervoor dat je auto betrouwbaar is en blijft en kom je niet voor onaangename verrassingen te staan. Stern heeft alles in huis om jouw auto betrouwbaar te houden.

Geen Kia, toch onderhoud?

Heb je geen Kia, maar wil je dat wij jouw Fiat, Opel, Mitsubishi, Renault of welk ander merk dan ook onderhouden of repareren? Geen probleem. Wij staan voor je klaar. Bij ons is ieder merk welkom, want wij begrijpen dat het soms net even handiger is om in de buurt een garage te hebben die jouw auto van nieuwe banden voorziet of de APK regelt. Onze ervaren en deskundige monteurs kunnen iedere merk aan. Komen wij er niet uit, dan hebben wij een groot netwerk aan specialisten die met ons mee kunnen denken.