Ga voor heel veel werkplaatsvoordeel bij Kia-dealer Stern

Het is belangrijk dat je regelmatig een check laat uitvoeren of tijdig voor een onderhoudsbeurt langskomt. Zo houd je je auto in goede conditie en weet je zeker dat je veilig de weg op gaat. Stern is erkend Kia-dealer en biedt naast de service zoals je van Kia gewend bent ook scherpe onderhoudsacties aan. Zo bespaar je geld en kun je zorgeloos blijven genieten van jouw auto.

Hieronder vind je de lopende onderhoudsacties van Kia en kun je eenvoudig een werkplaatsafspraak maken.

Plan nu jouw pitstop bij Stern!

Plan nu jouw pitstop bij Stern! Wellicht heb je tijdens de vakantieperiode veel kilometers afgelegd of is je auto simpelweg weer eens toe aan een check. Dan is dit het moment: van 22 september t/m 31 oktober vinden de Pitstop Weken plaats bij Stern. Voor slechts € 89,95 kijken onze specialisten jouw Kia na en kun je weer zorgeloos op pad!

Kia Interieurreiniging programma’s

In deze tijd is het erg belangrijk dat jouw Kia schoon en fris is. Met name het schoon houden van onzichtbare bacteriën en virussen is belangrijk. Wij bieden daarom drie speciale programma’s aan voor het reinigen van het interieur van jouw Kia. Daarnaast is er een speciale aanbieding in combinatie met onderhoud. 

Basis Air Sanitiser. 
Nu voor €69

Wij bestrijden met onze Air Sanitiser snel en duurzaam onaangename geurtjes in het interieur van je Kia. De formule is geurabsorberend en verspreidt een aangenaam frisse muntgeur. Bevat geen parfumolie. 

 

Plus Ozon behandeling. 
Nu voor €99

Het interieur en aircosysteem van je Kia wordt intensief gereinigd met Ozon, ideaal om vieze geuren, bacteriën en schimmels te verwijderen. Ozon doodt bacteriën, maakt virussen inactief, verbetert de luchtkwaliteit en vermindert allergieën. 

Pro Airco Hygiënereiniger / Ozon behandeling. 
Nu voor €129

In onze meest uitgebreide optie, breiden we het Plus programma nog verder uit. We controleren de airco op correcte werking en stofzuigen het interieur van je Kia, zodat je weer lekker fris naar huis rijdt. 

Speciale aanbieding in combinatie met onderhoud! 
Nu voor €39

Ook kun je gebruik maken van onze speciale aanbieding. Wanneer je een onderhoudsbeurt in combinatie met het vervangen van je interieurfilter laat uitvoeren, dan is de Plus Ozonbehandeling voordeliger. 

Hoe kunnen we je helpen?