Unieke voordelen van de werkplaatsafspraak

Stern biedt onderhoud op maat voor alle Kia rijders. Onze service-adviseurs bekijken samen met jou welk onderhoud het beste past bij jouw rijgedrag, het aantal kilometers dat je per jaar rijdt en de onderhoudsinterval van jouw Kia. Met een onderhoudsbeurt bij Stern ben je verzekerd dat jouw Kia voldoet aan de voorgeschreven onderhoud, zonder dat je teveel betaalt. Bij Stern betaal je minder voor een onderhoudsbeurt dan bij de concurrent. Waarom zou je teveel betalen?  

Kies je vestiging

Veelgestelde vragen over Kia werkplaatsafspraak

Wat zijn de kosten voor een onderhoudsbeurt voor mijn Kia?

Bij Stern hebben we vaste reparatie- en onderhoudsprijzen vastgesteld. De prijzen zijn inclusief onderdelen, arbeidsloon, klein materiaal, milieukosten en BTW. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en sta je niet voor onverwachte kosten. Via de werkplaatsplanner bereken je eenvoudig wat een onderhoudsbeurt kost en kun je direct een afspraak maken. 

Wat houdt kenteken deel 2 in en waar vind ik die?

Na 1 januari 2014 is het papieren kentekenbewijs (deel 1A, 1B en overschrijvingsbewijs) vervangen door een kentekencard met tenaamstellingscode. De kentekencard krijg je van de RDW en daarop vind je de ‘datum tenaamstelling’. Dat is de datum dat je de auto op naam hebt gekregen en is de vervanger van het voormalige ‘datum kenteken deel 2’. Meer informatie vind je op de website van de RDW.

Wat is MijnKia?

MijnKia is een gratis service voor jou als Kia rijder. Op de website www.kia.com/nl/mijnkia log je gemakkelijk in en ben je op de hoogte van alle nuttige en praktische informatie over jouw Kia. Andere voordelen van MijnKia:  

  • Bekijk eenvoudig reparatie- en onderhoudsprijzen
  • Bereken de kosten voor een onderhoudsbeurt
  • Maak online een afspraak voor een onderhoudsbeurt bij een Kia-dealer of Kia-reparateur bij jou in de buurt
  • Bekijk de gegevens en documentatie van jouw Kia
  • Bekijk verschillende brochures en lopende acties van Kia.