Een Kia zakelijk leasen voor een vaste all-in prijs

De modellen van Kia zijn gewild bij de zakelijke leaserijder. Voor ieder leasebudget is er een Kia beschikbaar. Van de kleine Kia Picanto tot de grote Kia Sportage. Wil je het liefst zo min mogelijk bijtelling betalen dan biedt de Kia e-Niro uitkomst. Deze aansprekende en 100% elektrische auto is zowel gunstig voor je portemonnee als het milieu. Voor welk van de vele Kia-modellen ga jij? 

Lease een Kia uit voorraad

Door te kiezen voor en nieuwe Kia uit voorraad rijd je als leaserijder snel weg in je nieuwe aanwinst. Onze voorraad modellen zijn vaak rijk uitgerust en scherper geprijsd dan nieuw te configureren Kia's. Door onze jarenlange ervaring hebben wij scherpe inkoopcondities bij de importeur en dat voordeel rekenen we direct door naar jou. Daarnaast zijn de nieuwe Kia's uit voorraad ook direct leverbaar, dus heb je niet te maken met lange levertijden. Door voor een voorraadmodel te kiezen past jouw droomauto wellicht wel in je leasebudget.

Zakelijk leasen voor een vast bedrag per maand

Lease je een zakelijke auto bij Stern, dan betaal je een vast maandbedrag die gebaseerd is op Full Operational Lease. Met Full Operational Lease kies je voor pure zekerheid. Het maandbedrag is inclusief:  

  • Rente en afschrijving
  • Allrisk verzekering
  • Vervangend vervoer na 24 uur
  • Houderschapsbelasting
  • Ongevallenverzekering inzittenden
  • Europese pechhulp
  • Onderhoud en reparaties

Waarom zakelijk leasen bij Stern?

Kies je voor het zakelijk leasen van jouw Kia via Kia-dealer Stern dan kies je voor zekerheid. Jij en/of je medewerkers rijden in een nieuwe auto voor een vast bedrag per maand. Hiermee heb je geen omkijken meer naar onderhoud, reparaties of schadeherstel. Dit alles zit bij de prijs inbegrepen. Ook regelen wij de financiering om auto’s aan te schaffen en wij beheren de administratie rond je wagenpark. Zou houd jij tijd over om bezig te zijn met je core-business. Nieuwsgierig? Onze verkoopadviseurs op de vestiging informeren je graag.

Hoe kunnen we je helpen?

Veelgestelde vragen over het zakelijk leasen van een Kia

Welke Kia modellen kan ik zakelijk leasen?

Kia heeft een gevarieerd aanbod modellen die je allemaal zakelijk kun leasen. Op je nu gaat voor de Kia Picanto, Ceed, Xceed of Sportage Of een heel ander model. Wij maken graag een offerte op maat. 

Wat zijn de voordelen van zakelijke leasen?

Met zakelijke lease rijd je in een nieuwe, comfortabele auto voor een vast bedrag per maand. In het maandbedrag zitten alle kosten inbegrepen, daardoor weet je altijd waar je aan toe bent en houd je grip op de kosten. Daarnaast word je door onze mensen van SternLease ontzorgt, waardoor jij bezig kunt zijn met je core business. 

Welke zakelijke leasevormen zijn er voor Kia?

Bij Stern bieden we verschillende vormen van zakelijke lease aan: full operational lease en financial lease zijn de belangrijkste.